Bli matchad

The Park Forskaren

Se alla lediga kontor på kontorshotellet The Park Forskaren.

Modern inredningKreativ miljö

2524

Anläggningsstorlek

26

Mötesrum

Öppnades Jan. 2024

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på The Park Forskaren. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på The Park Forskaren vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på The Park Forskaren. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fix

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Fast plats i kontorslandskap

Flex

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Tillgång till kontorsplats i öppet kontorslandskap

Loungemedlemskap

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Lounge

Tillgång till arbetsplatser i loungeyta

Om The Park Forskaren, Vasastan

Välkommen till The Park Forskaren - det nya navet för innovation inom Life Science i Hagastaden. Ett nyöppnat kontorshotell med en inspirerande arbetsmiljö där frilansare, start-ups och storbolag möts för att skapa en stark gemenskap. Beläget mitt i Hagastaden, blir Forskaren epicentret för kunskapsutbyte och samarbete inom hälso- och forskningssektorn. Med 2524 kvadratmeter flexibla kontorsutrymmen, gemensamma områden och toppmodern teknologi, erbjuder vi det perfekta stället för att odla affärer och idéer. Kontorshotellet stoltserar med 18 mötesrum, 14 privata kontor, tre lounger, två vila-/coachingrum, sex telefonbås, pentry och kaffestation samt duschar för eran bekvämlighet. Deras Community Manager bemannar Service Desken för att säkerställa att eran arbetsdag flyter smidigt. Hos The Park Forskaren är kreativitet och inkludering nyckelord, och deras faciliteter används för allt från pingisturneringar till inspirerande föreläsningar och gemensamma frukostar. Men inte bara det, kontorshotellet är omgiven av en dynamisk miljö. Inom gångavstånd finns handelscentrum, restauranger som Chambre Separee och takterrasser för affärsluncher. För pendlande med kollektivtrafik är det enkelt att nå kontorshotellet, via buss, pendeltåg och tunnelbana. För de som väljer att köra finns generösa parkeringsmöjligheter. Gör The Park Forskaren till ditt nya arbetscenter och upplev en unik arbetsplats där innovation och samarbete blomstrar. Välkommen till framtiden av Life Science!

Om The Park

Välkommen till ett personligt och kreativt kontorshotell och coworking space som ligger på två adresser i Stockholm; Hälsingegatan 49 i Vasastan och Magnus Ladulåsgatan 3 på Södermalm. Sammanlagt 11000 kreativa kvadratmeter som inkluderar coworking, lounger, eventytor, mötes-/konferensrum, stora rum för workshops och på Södra även ett stort café i gatuplan. Här verkar just nu mer än 800 drivna entreprenörer fördelade på ca 350 bolag i deras starka nätverk, aktiva inom alla tänkbara branscher och de välkomnar alla som har en härlig attityd till livet. The Park erbjuder flera olika medlemskap allt utifrån vilken fas och vilket behov ditt bolag har just nu; öppna och sociala ytor, fasta platser, flexibla lösningar men självklart även privata rum. I alla medlemskap ingår såklart allt! Här är de övertygade om att öppna landskap och coworking skapar en härlig dynamik, ovärderliga möten, nya affärsmöjligheter och vänner för livet. Här kan du fokusera på ditt arbete och knyta nya ovärderliga kontakter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från The Park