Bli matchad

The Park Hälsingegatan 49

Se alla lediga kontor på kontorshotellet The Park Hälsingegatan 49.

Öppna ytorKreativt

3000

Anläggningsstorlek

21

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på The Park Hälsingegatan 49. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på The Park Hälsingegatan 49 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på The Park Hälsingegatan 49. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Lounge

Access när kontoret är bemannat mån-fre 8-17 Tillgång till Loungeplats Kaffe/te ...

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Access 24/7 (till ditt baskontor) Tillgång till Fast skrivbordsplats Kaffe/te F...

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access 24/7 (till ditt baskontor) Tillgång till Mobil skrivbordsplats Kaffe/te F...

Om The Park Hälsingegatan 49, Vasastan

The Park på Hälsingegatan i Vasastan är ett pulserande kontorshotell i den växande Hagastaden, ett stenkast från Odenplan. Här har ni nära till service, restauranger och kommunikationer. Här blir ni en del av en härlig och kreativ community i ljusa och färgglada lokaler. Idag sitter här 250 medlemmar från alla tänkbara branscher. På den här anläggningen är det främst fokus på arbetsplatser på öppen yta, men möjlighet att hyra privata rum finns och man har tillgång till mötesrum och telefonrum. Möbler, kaffe, internet, städning, med mera ingår.

Om The Park

Välkommen till ett personligt och kreativt kontorshotell och coworking space som ligger på två adresser i Stockholm; Hälsingegatan 49 i Vasastan och Magnus Ladulåsgatan 3 på Södermalm. Sammanlagt 11000 kreativa kvadratmeter som inkluderar coworking, lounger, eventytor, mötes-/konferensrum, stora rum för workshops och på Södra även ett stort café i gatuplan. Här verkar just nu mer än 800 drivna entreprenörer fördelade på ca 350 bolag i deras starka nätverk, aktiva inom alla tänkbara branscher och de välkomnar alla som har en härlig attityd till livet. The Park erbjuder flera olika medlemskap allt utifrån vilken fas och vilket behov ditt bolag har just nu; öppna och sociala ytor, fasta platser, flexibla lösningar men självklart även privata rum. I alla medlemskap ingår såklart allt! Här är de övertygade om att öppna landskap och coworking skapar en härlig dynamik, ovärderliga möten, nya affärsmöjligheter och vänner för livet. Här kan du fokusera på ditt arbete och knyta nya ovärderliga kontakter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från The Park