Bli matchad

Convendum Vegagatan 14

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Vegagatan 14.

Lösningar för stora företagModern inredning

3680

Anläggningsstorlek

37

Mötesrum

Öppnades Apr. 2022

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Vegagatan 14. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Vegagatan 14 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Vegagatan 14. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats hos Convendum.

Om Convendum Vegagatan 14, Vasastan

Convendums kontorshotell på Vegagatan är en nyöppnad anläggning endast ett stenkast från Odenplan. De moderna kontoren finns tillgängliga att hyra i flera storlekar, därför är detta ett passande alternativ för små och medelstora företag. Convendums flexibla hyresavtal lämpar sig väl oavsett var ert företag befinner er i er resa. I Convendums lokaler kan du sjunka ner med datorn i en soffa för att arbeta fokuserat på egen hand eller bolla idéer med kollegor. Det finns gott om öppna ytor att samlas på eller sätta sig mer avskilt. De har avskärmade skrivbord där det är mer tyst och fokus, medan de stora loungeytorna passar både för fikapauser och brainstorming i grupp. I alla Convendums anläggningar finns fullutrustade kontor med ergonomiska designermöbler. Möbler som höj- och sänkbara skrivbord, kontorsstolar och förvaringslösningar finns på plats när ni flyttar in i ert nya kontor. Convendums egna unika möbelkollektion har tagits fram i samarbete med Ragnas som skräddarsyr möblemanget efter kontorets storlek och form. Välkomna till Convendum på Vegagatan 14!

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum