Bli matchad

Quality Office Vikdalsgränd 10 A

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quality Office Vikdalsgränd 10 A.

Prisvärt

1640

Anläggningsstorlek

3

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Quality Office Vikdalsgränd 10 A. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Quality Office Vikdalsgränd 10 A vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Quality Office Vikdalsgränd 10 A, Nacka

Quality Office kontorshotell i Nacka ligger i ett attraktivt och centralt läge nära Nacka Forum och Nacka Trafikplats med kommande tunnelbana. Närheten till city och Stockholms södra delar gör detta till ett perfekt läge för er som verkar i Söderort eller i de östra kommunerna. Det är en modern anläggning i tre våningsplan med tillgång till kök, lounge, flera mötes- och konferensrum, parkeringsplatser och laddningsstationer för elbil. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser i öppen yta eller egna kontorsrum för upp till 20 personer.

Om Quality Office

Quality Office erbjuder moderna kontorshotell i södra Stockholm, med anpassningsbara kontorslösningar. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser, egna kontorsrum och mötes- och konferensrum. Här finns även möjlighet till virtuellt kontor, där ni får tillgång till postadress, receptionsservice och tillgång till de gemensamma ytorna. I alla Quality Offices anläggningar finns möjlighet att hyra lagerutrymme och förråd. På anläggningen i Älvsjö har ni tillgång till den nyöppnade padelbanan.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quality Office