Bli matchad

Quality Office Hammarby Fabriksväg 23

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quality Office Hammarby Fabriksväg 23.

Ljusa lokalerPrisvärt

1144

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Quality Office Hammarby Fabriksväg 23. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Quality Office Hammarby Fabriksväg 23 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Quality Office Hammarby Fabriksväg 23, Söderort

Quality Office på Hammarby Fabriksväg ligger i det trendiga och attraktiva området Hammarby Sjöstad, ett lättillgängligt område med goda kommunikationer och närhet till både Söderort, Södermalm och City. Om du vill njuta av sjön till och från jobbet tar du Hammarbyfärjan som går mellan Barnängsbryggan söderut och Lumabryggan, färjan är gratis och tar tre minuter. Anläggningen är toppmodern och har många flexibla lokaler, fördelat på 3 våningsplan. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser i öppen yta eller egna kontorsrum för upp till 20 personer. Ni har tillgång till mötes- och konferensrum samt möjlighet att hyra lager och förråd. Här finns även tillgång till lastkaj och lasthiss. Fastigheten har 12 parkeringsplatser och 18 parkeringsplatser, ytterligare parkeringsplatser finns tillgängliga på gatan.

Om Quality Office

Quality Office erbjuder moderna kontorshotell i södra Stockholm, med anpassningsbara kontorslösningar. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser, egna kontorsrum och mötes- och konferensrum. Här finns även möjlighet till virtuellt kontor, där ni får tillgång till postadress, receptionsservice och tillgång till de gemensamma ytorna. I alla Quality Offices anläggningar finns möjlighet att hyra lagerutrymme och förråd. På anläggningen i Älvsjö har ni tillgång till den nyöppnade padelbanan.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quality Office