Bli matchad

Metropole Medborgarplatsen 25

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Metropole Medborgarplatsen 25.

MedieindustrinKreativt

300

Anläggningsstorlek

6

Mötesrum

Öppnades Aug. 2021

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Lagerplats

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Metropole Medborgarplatsen 25. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Metropole Medborgarplatsen 25 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Metropole Medborgarplatsen 25, Södermalm

Metropole kontorshotell på Medborgarplatsen ligger mitt i Södermalms hjärta. Här finner ni ett stort utbud av trevliga restauranger, caféer, butiker och gym. Anläggningen är en kreativ hub där det finns möjlighet att hyra kontorsrum i flera olika storlekar för alla olika tänkbara behov. Alla rum har mycket ljusinsläpp med utsikt över området kring Medborgarplatsen. Ni kan självklart anpassa rummet som det passar er och designa det med er egen branding. Här är det flexibla avtal med förmånliga priser. Gemensamma ytor delas med andra företag där det finns tillgång till kök och kaffemaskin samt bra ytor att koppla av mellan arbetsuppgifterna. Ta en kaffe i loungen, häng med andra frilansare eller bjud över dina kunder. Som co-worker hos Metropole nyttjar du förmåner från 10+ samarbetspartners och deras in-house tjänster.

Om Metropole

Metropole är Stockholms första mediehus som öppnade år 2020. De har anpassat sina anläggningar på söder främst för frilansare inom mediaindustrin. Här är det bra gemenskap och du får tillgång till fotostudio, podcast studio, musikstudio etc.

Recensioner

Bättre co-working hittar man inte!

Artem Raunecker

Artem Raunecker,

Customer Success Team Lead Leadoo marketing technologies

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Metropole