Bli matchad

Kolonien Telefonplan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Kolonien Telefonplan.

Gratis mötesrumPrisvärt

3000

Anläggningsstorlek

11

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Kolonien Telefonplan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Kolonien Telefonplan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Kolonien Telefonplan. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats i ett rum hos Kolonien, rummet delas med andra.

Flexplats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

Ett rum på 42kvm till för frilansare och drop-in platser

Om Kolonien Telefonplan, Söderort

Koloniens kontorshotell ligger vid kreativa och snabbt växande Telefonplan. Här har ni nära till ett stort utbud av restauranger, matbutik och gym. Anläggningen ligger nära både tunnelbana och E4:an, och för den som vill cykla till kontoret finns både cykelrum och dusch. Som medlem hos Kolonien har ni tillgång till mötes- och konferensrum samt gemensamma kök.

Om Kolonien

Kolonien kontorshotell ligger vid Telefonplan i Hägersten och samlar företag och frilansare i många olika branscher, allt från start-up-företag till stora etablerade företag. På 3000 kvm erbjuder de enstaka platser, egna kontorsrum och drop-in-lösningar. Här finns även möjlighet att hyra satellitkontor eller tillfälliga projektrum.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten