Bli matchad

K22 Krukmakargatan 22

Se alla lediga kontor på kontorshotellet K22 Krukmakargatan 22.

FamiljärtInnergård

300

Anläggningsstorlek

3

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på K22 Krukmakargatan 22. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på K22 Krukmakargatan 22 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på K22 Krukmakargatan 22. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos K22. Fria konferensrum, utskrifter och kaffe ingår, även ett e...

Om K22 Krukmakargatan 22, Södermalm

K22 kontorshotell på Krukmakargatan 22 ligger centralt på Södermalm nära Mariatorgets T-bana, 4:ans buss och Stockholm Södra pendeltågsstation. Mitt i Stockholms kanske restaurang- och cafétätaste kvarter. Här finns både fasta och flexibla platser i en ljus lokal på ca 300 kvm. De flesta skrivborden är höj- och sänkbara, det finns gott om skåp och hyllutrymme, ergonomiska stolar och snabb nätuppkoppling. Ni har också tillgång till mötes- och konferensrum och ljuddämpat telefonrum som även passar till ljudinspelningar. Här har de gemensamma luncher, fredags-AW, kundfester och andra event. Det finns ett stort, välutrustat kök och en mysig innergård samt badrum med dusch.

Om K22

På K22 på Södermalm erbjuds det smarta och trygga kontorsplatser i co-workingmiljö, centralt på Södermalm. Kontorshotellet erbjuder flexibla kontorslösningar i en härlig miljö med hög arbetsro och stor gemenskap.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten