Bli matchad

CoW Arenastaden

Se alla lediga kontor på kontorshotellet CoW Arenastaden.

PrisvärtMiljövänligt

1436

Anläggningsstorlek

18

Mötesrum

Öppnades Sep. 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på CoW Arenastaden. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på CoW Arenastaden vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på CoW Arenastaden. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om CoW Arenastaden, Solna

Välkommen till Fabeges Coworking CoW, en perfekt arbetsplats i populära Arenastaden. Granne med det stora köpcentret Mall of Scandinavia (MOS), erbjuder coworking spacet en inspirerande och produktiv miljö för olika företag. CoW erbjuder 24 olika kontorslösningar som passar både enskilda företagare och team på 2-20 personer. Deras kontorsytor är färdiginredda och anpassade för att möta dina behov så att du enkelt kan komma igång med ditt arbete. CoW tar hand om all service och erbjuder allt ifrån städning, tillhandahåller kaffe och hanterar posten åt dig. Dessutom erbjuder de bekvämligheter som cykelgarage, dusch, förråd och ergonomiska kontorsmöbler för din komfort och produktivitet. Som medlem hos CoW får du inte bara tillgång till en säker och snabb internetanslutning, utan också mötesrum som ingår i hyran. Deras mötesrum är perfekta för att hålla kundträffar, företagsevent eller konferenser. De har skapat en tidlös skandinavisk design som tar hänsyn till hållbarhet, där cirka 70 procent av inredningen återbrukas och nya materialval måste vara cirkulärt hållbara. Coworking handlar inte bara om arbete. På coworking spacet har du förmånen att vara granne med MOS, den största shoppingdestinationen i Norden. Ta en paus från arbetet och njut av över 224 butiker och restauranger. Om du är en filmälskare kan du uppleva IMAX®-format på Filmstaden Scandinavia, den första kommersiella biografen i Sverige med denna teknik. Förutom shopping och underhållning har Arenastaden mycket mer att erbjuda. Här hittar du Skandinaviens största evenemangsarena, Friends Arena, perfekt för företagsevent eller att imponera på dina kunder. Du kan också välja att bo på något av de högklassiga hotellen med över 1000 rum, eller ta en löprunda runt vackra Råstasjön och Hagaparken för att ladda upp och prestera ännu bättre. När det kommer till pendling är Arenastaden strategiskt placerad och lättillgänglig oavsett vilket transportmedel du väljer. För dem som pendlar med pendeltåg eller tvärbanan är Solna station bara ett stenkast bort. Dessutom passerar ett tiotal busslinjer området, vilket ger dig många alternativ för att nå din arbetsplats. För dem som föredrar att köra bil tar det några minuter att köra från närliggande områden som Solna, Sundbyberg eller Bromma. Arenastaden har en nära anslutning till E4.

Om Fabege

Fabege är en fastighetsägare som utvecklar hållbara och attraktiva stadsdelar i Stockholm. Genom att tillsammans med sina kunder skapa kontor, arbetsplatser och ett liv mellan husen som får människor att må bra och prestera bättre. CoW är deras coworking-erbjudande, som ger dig tillgång till ett eget kontor i en social och inspirerande miljö för två eller fler personer med bekvämligheter så som välutrustade mötesrum, cykelgarage och ergonomiska möbler. Fabege rankas högst inom sektorn kontor bland börsnoterade fastighetsbolag i norra Europa i GREASB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) som årligen granskar fastighetssektorn ur ett hållbarhetsperspektiv.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten