Bli matchad

Embassy House Narvavägen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Embassy House Narvavägen.

Centralt lägePrisvärt

750

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Maj 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Embassy House Narvavägen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Embassy House Narvavägen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Embassy House Narvavägen. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Embassy House Narvavägen, Östermalm

Välkommen till Embassy House Narvavägen, ett kontorshotell på Östermalm på välkända Narvavägen. Embassy House öppnade 2022 på Narvavägen och erbjuder 750 kvm coworking och kontor. Embassy House kontorshotell på Narvavägen är utformat för bekvämlighet och produktivitet. Dessutom är hundar välkomna, och ni har tillgång till parkering och cykelgarage. Njut av utsikten över Narvavägens grönska och närheten till lunchrestauranger, caféer och affärer. Med tunnelbanestationen Karlaplan bara någon minuts promenad bort och flera busslinjer i närheten är det enkelt att ta sig hit. Tunnelbana från Karlaplan, några minuters promenad bort, och närhet till flera busslinjer som linje 4 & 69. För bilburna finns garage 200 m bort på Banérgatan samt gatuparkering i kvarteret. Utforska det mångsidiga utbudet av restauranger, caféer och affärer runt Narvavägen och Linnégatan, inklusive köpcentrumet Fältöversten där det finns gott om lunchrestauranger och annan närservice. Vill du uppleva Embassy House Narvavägen på plats? Kontakta oss för att boka en visning.

Om Embassy House

På Embassy House är kontoret mer än bara en arbetsplats – det är din andra hemmiljö. Embassy House främjar nätverkande och affärsutveckling i en inspirerande arbetsmiljö. Med bakgrund inom startups och finansiering stöttar de även sina hyresgäster på deras resa. Embassy House erbjuder flexibel och prisvärd coworking på Östermalm, Södermalm och i Malmö. De har över 100 företag som hyresgäster som främst är verksamma inom fintech, AI och gaming.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Embassy House