Bli matchad

Landskapet Järla Sjö

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Landskapet Järla Sjö.

Historisk byggnad

854

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Landskapet Järla Sjö. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Landskapet Järla Sjö vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Landskapet Järla Sjö, Nacka

Landskapet Kontorshotell i Järla Sjö I det industriella gamla Pumphuset i Järla Sjö, på Uppfinnargränd 5-7, erbjuder Landskapet ett kontorshotell med möjlighet att hyra privata kontorsrum och kontorsplatser. Dessutom erbjuds möteslokaler och ett publikt café med handelsbod samt att de har en frisersalong i anläggningen. Här finns en scen samt konferensmöjligheter för över 100 personer. Fastigheten har genomgått en renovering och deras mål har varit att behålla det industriella arvet i den nya interiören. Här erbjuds ett dussintal kontorsrum i olika storlekar och ett antal mötesrum. Kontorsrum finns i storlekar för en till sex arbetsplatser och mötesrummen är utrustade med modern teknik samt whiteboards. Välkomna till Landskapet på Uppfinnargränd 5-7!

Om Landskapet

Landskapet kontorshotell finns på flera olika områden i Stockholm, de har kontorshotell i Nacka Strand, Nacka Forum, Sickla, Järla Sjö och i Skrapan på Södermalm. På Landskapet sitter allt från mindre startups till etablerade större företag, samt filialer och frilansare. Konceptet på dessa kontor är livsenligt, vilket innebär att de har satt dig i fokus och utgått från dina behov som individ och företagare. De tittar på vilken omfattning och vilken servicenivå som passar just dig och anpassar medlemskapet efter det. På Landskapet kontorshotell är det viktigt med hållbarhet, de ställer krav på deras leverantörer att efterfölja deras värderingar. Exempelvis jobbar de med kaffeleverantörer med krav på att kaffet ska vara ekologiskt och rättvisemärkt. När det gäller förbrukningsmaterial så är alla kontorsvaror handlat från XL Office svanen-märkta. Detta gäller även städmaterial som används i lokalerna. När det kommer till inredningen samarbetar de med RP Kontorsinredningar vars affärsidé bygger på att erbjuda en hållbar kontorsmiljö.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Landskapet