Bli matchad

A house Katarinahuset

Se alla lediga kontor på kontorshotellet A house Katarinahuset.

PanoramautsiktExklusiv adress

5000

Anläggningsstorlek

40

Mötesrum

Öppnar Sep. 2024

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Bar

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på A house Katarinahuset. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på A house Katarinahuset vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på A house Katarinahuset. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Lobby

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

För dig som vill komma hemifrån och spendera dagarna i en levande miljö. Välj de...

Workclub

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Din fasta plats i vardagen. Medlemskapet för dig som jobbar i ett mindre team el...

Om A house Katarinahuset, Södermalm

Välkommen till A house Katarinahuset, det pulserande kontorshotellet som kombinerar historisk charm med modern elegans mitt i hjärtat av Stockholm. Beläget på Stadsgården 6, detta ikoniska byggnadsverk har genomgått en omfattande renovering för att välkomna nya hyresgäster till sina vackra kontorsvåningar och nyproducerade takvåningar som utgör en exklusiv oas av coworking och kontorshotell med panoramavyer som kommer att ta andan ur er. Mellan 14 till 256 kvadratmeter stora kontor, 30 samtals- och mötesrum samt 12 telefonbås står till förfogande för er verksamhet. För er som behöver inspelningsstudios för kreativa projekt eller presentationsutrymmen för stora evenemang finns också flera lämpliga faciliteter tillgängliga. Njut av faciliteter som caféer, vinbarer, storslagna eventytor för upp till 150 personer och kreativa rum, allt inom bekvämt räckhåll. För den som vill ha en aktiv start på dagen erbjuds frukost varje dag. Men det är inte bara interiören som imponerar. Coworking spacet är omgivet av en levande stadsmiljö där Slussens unika kombination av stadsliv, natur och kultur ger en oöverträffad arbetsmiljö. Med Mälarens inlopp, Djurgården och Gamla Stan som bakgrund och utsikt kan du uppleva Stockholms sociala brus på bekvämt avstånd.. För pendlare erbjuder Kontorshotellet Katarinahuset enastående anslutningar. Tunnelbanans gröna och röda linjer möts vid Slussen, och snart kommer även den förlängda blå linjen mot Nacka att inkludera en station vid Stigbergsparken. För dig som föredrar bussen finns över sextio busslinjer från olika delar av Stockholm, Nacka och Värmdö som stannar vid Slussen, vilket ger möjlighet att ta sig hit enkelt från i stort sett var som helst. För dig som föredrar att köra bil är närheten till Slussen och de stora vägarna oslagbar. Från närliggande områden som Södermalm, Nacka och Värmdö tar det endast en kort bilresa att nå Katarinahuset, tack vare de väl utbyggda vägarna och det centrala läget. A house Katarinahuset är inte bara tillgängligt för de som reser med kollektivtrafik eller bil. För de som föredrar att cykla till jobbet erbjuder coworking anläggningen också cykelgarage med omklädningsrum, duschar och service, vilket gör det enkelt och bekvämt att kombinera arbetspendling med en aktiv och miljövänlig livsstil. Välkommen till A house Katarinahuset – där varje arbetsdag blir en resa genom historiens vingslag och modernitetens svepande panorama, där varje ögonblick erbjuder en upplevelse av episkt format.

Om A house

A house driver och utvecklar kontorshotell och coworking för kreativ utveckling. De kurerar och vitaliserar arbetsplatser med samarbetskulturer där kreativa branscher kan växa. Alla kontorshotell A house öppnar och driver ligger ikoniska byggnader, som de utvecklar och moderniserar men behåller och hedrar dess ursprungliga arkitektur. I varje kontorshotell upptäcker ni ett ekosystem av kreativa individer och företag baserat på mångfald, inkludering och hållbarhet. A house skapar tillgängliga och raka miljöer som utstrålar känslan av att allt är möjligt. A house omformar kontexten för modernt arbetsliv och kollektiva upplevelser. Varje destination behandlas som en prototyp för en samarbetsmiljö, skapat och kurerat för att möta specifika nischer och vitalisera lokalområdet. A house är ett medlemshus där soloprenörer och större företag arbetar sida vid sida. Inspirerade av program med föreläsningar, seminarier och evenemang är de centralt belägna i Stockholm. Byggnaden, en brutalistisk ikon mitt i staden, har omarbetats från arkitektskolan till ett innovativt centrum. Återanvändande och omgestaltning av radikala idéer präglar A house, en "maskin för innovation". Byggnadens unika kvaliteter och nära anknytning till akademin genom ägaren, Akademiska Hus AB, skapar en miljö för nätverk och tvärvetenskapliga kopplingar. A house, som utgår från byggnadens ursprungliga arv, fokuserar på att utveckla grundläggande mänskliga behov inom mat, skydd och kläder, med tillägg av gemenskap och medvetenhet om den digitaliserade världen.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från A house