Bli matchad

TäbyKontoret

Se alla lediga kontor på kontorshotellet TäbyKontoret.

UtsiktLjusa lokaler

550

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Öppnades Jan. 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på TäbyKontoret. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på TäbyKontoret vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på TäbyKontoret. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos TäbyKontoret

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En Flexplats hos TäbyKontoret

Om TäbyKontoret, Täby

Anläggningen öppnade i januari 2022 och har ljusa, fräscha och moderna lokaler. Läget högt upp i Täby Galleria ger varje rum en fantastisk utsikt! Här har ni möjlighet att hyra flexibla kontorsplatser eller egna privata kontorsrum utrustade med kontorsmöbler och skrivtavla. Som medlemmar har ni tillgång till utrustat kök, lounge samt konferensrum med storbilds TV. Anläggningen tillåter hund och det finns även cykelparkering och dusch för dig som gärna kombinerar resan till jobbet med motion.

Om TäbyKontoret

Nyöppnade kontorshotellet Täbykontoret ligger centralt beläget på våning 11 i Täby Galleria. Här har du närhet till både restauranger, butiker, gym, parkering och kommunikationer - Sådant som underlättar både arbetsdagen och vardagen! Välkommen på visning!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten