Bli matchad

Spaces Gamla Stan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Spaces Gamla Stan.

Historisk byggnadExklusiv adress

2761

Anläggningsstorlek

18

Mötesrum

Öppnades Aug. 2023

Bekvämligheter

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Spaces Gamla Stan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Spaces Gamla Stan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Spaces Gamla Stan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flex Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Spaces Gamla Stan, Gamla stan

Spaces kontorshotell i Gamla Stan är beläget i en fastighet även kallad för Leijonsköldska Palatset. Fastigheten uppfördes 1860 för Skandinaviska Enskilda Banken, SEB. Spaces är en del av IWG och Regus, och är en av deras premiumprodukter. Det här kontorshotellet i Gamla Stan ligger i en byggnad som på sin tid var Stockholms första privata bankpalats vilket fortfarande avspeglas i fastighetens stuckaturer och känsla - även om insidan är nyrenoverad för att spegla dagens krav på moderna lokaler. Spaces i Gamla stan är det senaste tillskottet i samlingen och öppnar under april 2023. Det är ett nytt och unikt kontorshotell av sitt slag. Här får man allt som ett kontorshotell kan erbjuda, bra service, stora loungeytor, inspirerande mötesrum, utrustade privata kontor, kreativa öppna arbetsplatser mm - allt samlat i en riktigt häftig fastighet. Spaces i Gamla stan har fräscha topprenoverade moderna ytor med ljusa fina lokaler med mycket struktur och charm. Som medlemmar hos Regus ingår ni i världens största globala nätverk, där ni har tillgång till IWGs andra anläggningar som finns i fler än 120 länder på över 3300 adresser. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med bara 200 meter till tunnelbanan tar du dig till och från kontoret smidigt. Ett flexibelt kontorshotell där du kan välja olika lösningar som flexplatser från 3750 kr/person, fasta platser från 5690 kr/person, kontorsrum och virtuella kontor. Här kan man sitta och arbeta mitt i Stockholms mest kulturella stadsdel, där barer, butiker, service och kommunikation florerar. Välkomna till IWGs Spaces i Gamla stan!

Om Spaces

IWG grundade kontorshotellet Spaces 2006 i Amsterdam. Här är service, kreativitet och nytänkande i fokus. Ett kontorshotell med entreprenörsanda i dynamiska arbetsmiljöer. Här kan företag skapa, samarbeta och vara kreativa. Spaces är en av IWGs premiumprodukter och deras kontorshotell är en must see. Spaces är en aktör som drar till sig innovatörer, framtidstänkare och globetrotters Idag finns Spaces på fler än 270 adresser och i stort sett över hela världen. Oavsett om du arbetar själv, har ett litet team eller är ett stort företag här finns det kontorslösningar här för alla typer av organisationer. IWG är världens största globala kontorshotellsgrupp med flera coworking spaces och kontorshotell anslutna till sig så som Regus, Spaces, No18, Basepoint, Open Office och Signature by Regus. De var en av de första i världen att att lansera ett så kallat shared workspace. Idag hjälper de fler än 8 miljoner människor och deras företag att kunna arbeta i en produktiv och kreativ miljö. Spaces är ett kontorshotell som passar de flesta företag oavsett i vilket skede man befinner sig i. De har moderna och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella och kreativa, för att inte nämna i ögonfallande. Hos Spaces finns det tillgång till ett av världens största globala nätverk där man kan arbeta centralt och off site med de övriga medlemmarna hos Spaces.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Spaces