Bli matchad

FastOffice Södertälje

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FastOffice Södertälje.

PrisvärtNära kommunikationer

211

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FastOffice Södertälje. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FastOffice Södertälje vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FastOffice Södertälje. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Om FastOffice Södertälje, Södra

*Bilder från en annan Fastoffice anläggning. Välkommen till FastOffice kontorshotell på Sydhamnsvägen 57, Södertälje! Här erbjuds moderna rumsindelade kontor i en fastighet som även rymmer Willys stormarknad. Kontorshotellet har en yta på 211 kvm. För dig som kör bil finns det möjlighet att hyra parkeringsplats utanför kontorshotellet. Läget är optimalt för företagare som vill ha tillgång till ett brett serviceutbud. FastOffice ligger ca 800 meter från Södertäljes Hamns pendelstation och det tar bara 5 minuter att ta sig till Södertälje centrum. Där finns ett stort utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. För dig som vill ha en trevlig lunch finns det flera restauranger i närheten, och du kan också ta en promenad längs kanalen eller till det populära Marenbadet. För dig som pendlar med kollektivtrafik finns det flera busslinjer som går till och från FastOffice, inklusive buss 763 och 780. Från Södertäljes Hamns pendelstation kan du också ta dig till Stockholm på bara 40 minuter. Om du åker bil har du enkel tillgång till både E4 och E20, vilket gör att du enkelt kan ta dig till och från FastOffice från närliggande områden som Huddinge, Botkyrka och Nykvarn. Så om du letar efter en modern, bekväm och centralt belägen arbetsplats i Södertälje är FastOffice det perfekta valet för dig. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FastOffice