Bli matchad

The Park Magnus Ladulåsgatan 3

Se alla lediga kontor på kontorshotellet The Park Magnus Ladulåsgatan 3.

Eget caféKreativt

8000

Anläggningsstorlek

46

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på The Park Magnus Ladulåsgatan 3. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på The Park Magnus Ladulåsgatan 3 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på The Park Magnus Ladulåsgatan 3. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Access 24/7 (till ditt baskontor) Tillgång till Fast skrivbordsplats Kaffe/te F...

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access 24/7 (till ditt baskontor) Tillgång till Mobil skrivbordsplats Kaffe/te F...

Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Lounge

Access när kontoret är bemannat mån-fre 8-17 Tillgång till Loungeplats Kaffe/te ...

Om The Park Magnus Ladulåsgatan 3, Södermalm

The Park Södra på Magnus Ladulåsgatan på Södermalm ligger ett stenkast från Södra Station och är Söders största kontorshotell. Närheten till kommunikationer, restauranger, caféer och Södermalms pulserande hjärta gör detta till ett mycket attraktivt läge. Denna anläggning om totalt 5 våningsplan innefattar en egen café/lounge-våning samt 4 plan för kontor. Här finns möjlighet att hyra allt från enskilda skrivbordsplatser i öppet landskap, till rum för upp till 20 arbetsplatser. Möbler, kaffe, internet, städning, med mera ingår. Stämningen är livfull och kreativ och anläggningen är helt nybyggd (mars 2019) med modern och stilfull inredning. Här sitter många kreativa bolag och nätverket är något som uppskattas av kunderna.

Om The Park

Välkommen till ett personligt och kreativt kontorshotell och coworking space som ligger på två adresser i Stockholm; Hälsingegatan 49 i Vasastan och Magnus Ladulåsgatan 3 på Södermalm. Sammanlagt 11000 kreativa kvadratmeter som inkluderar coworking, lounger, eventytor, mötes-/konferensrum, stora rum för workshops och på Södra även ett stort café i gatuplan. Här verkar just nu mer än 800 drivna entreprenörer fördelade på ca 350 bolag i deras starka nätverk, aktiva inom alla tänkbara branscher och de välkomnar alla som har en härlig attityd till livet. The Park erbjuder flera olika medlemskap allt utifrån vilken fas och vilket behov ditt bolag har just nu; öppna och sociala ytor, fasta platser, flexibla lösningar men självklart även privata rum. I alla medlemskap ingår såklart allt! Här är de övertygade om att öppna landskap och coworking skapar en härlig dynamik, ovärderliga möten, nya affärsmöjligheter och vänner för livet. Här kan du fokusera på ditt arbete och knyta nya ovärderliga kontakter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från The Park