Bli matchad

iOffice Drottninggatan 32

Se alla lediga kontor på kontorshotellet iOffice Drottninggatan 32.

Daglig frukostCentralt läge

2700

Anläggningsstorlek

34

Mötesrum

Öppnades Dec. 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på iOffice Drottninggatan 32. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på iOffice Drottninggatan 32 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på iOffice Drottninggatan 32. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om iOffice Drottninggatan 32, City

iOffice nyöppnade kontorshotell på Drottninggatan 32 - precis intill Sergels Torg. På 2700 kvm fördelat på tre våningar erbjuder iOffice flexibla kontorslösningar med möjlighet att hyra eget kontorsrum eller enskilda kontorsplatser. Precis som på deras övriga anläggningar ingår förstklassig service, frukost och tillgång till mötesrum. Läget är så centralt det kan bli i Stockholm. Anläggningen ligger mitt i city med närhet till allting som staden kan erbjuda. Med gångavstånd till centralstationen, restauranger, butiker och all tänkbar service.

Om iOffice

iOffice är en operatör som funnits länge på Stockholmsmarknaden, de har idag totalt åtta kontorshotell på Kungsgatan, Drottninggatan samt två anläggningar på Vasagatan mitt i centrala Stockholm. Dessutom öppnar de en ny på Olof Palmes gata 11 som kommer bli klar och öppna i juli 2023. På alla anläggningar finns möjlighet att hyra flexibla platser i delade ytor, egna kontorsrum eller virtuellt kontor för er som inte behöver en fysisk arbetsplats. Ni har tillgång till mötes- och konferensrum samt telefonrum om man behöver prata ostört. iOffice erbjuder ett personligt bemötande och en förstklassig service för att deras hyresgäster och besökare ska känna sig välkomna. De satsar mycket på hyresgästernas trivsel och varje dag dukas det upp frukost på alla anläggningar. De flesta företag som väljer iOffice är mellan 1 och 15 anställda och uppskattar läget, den goda servicen, den avskalade stämningen och de konkurrenskraftiga priserna.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från iOffice