Bli matchad

iOffice Vasagatan 12

Se alla lediga kontor på kontorshotellet iOffice Vasagatan 12.

TerrassCentralt läge

3000

Anläggningsstorlek

24

Mötesrum

Öppnades Feb. 2023

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på iOffice Vasagatan 12. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på iOffice Vasagatan 12 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på iOffice Vasagatan 12. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om iOffice Vasagatan 12, City

iOffice kontorshotell och coworking på Vasagatan 12 ligger bara ett stenkast över Vasagatan från Stockholms centralstation. Anläggningen öppnar under våren 2023, en del av anläggningen öppnar redan vid årsskiftet 2022/2023. Det centrala läget ger närhet till allt man kan tänka sig behöva så som restauranger, butiker, bästa tänkbara kommunikation och annan service. En attraktiv post- och besöksadress mitt i centrala Stockholm. iOffice erbjuder olika former av kontor i form av flexibla arbetsplatser i delat rum, eget rum och/eller virtuella kontor. Detta är en anläggning med gott om mötesrum, lounger och gemensamma kök. Det här är ett kontorshotell med modern inredning och härligt ljusinsläpp tack vare många fönster. Här betalar man 750kr per medlemskap. I medlemskapet ingår bland annat frukost med hotellkänsla varje vardag, access till kontoret 24/7, mindre drop in mötesrum, större bokningsbara mötesrum, receptionsservice och mycket mer. Hos iOffice är det en familjär atmosfär med roliga arrangemang i form av AW:s, tävlingar, evenemang med mera. Här blir det en rolig jobbvardag med bra nätverksmöjligheter med andra företag. På Vasagatan 12 har man fyra våningar med kontorshotell och coworking samt en stor takterrass på hela 200 kvadratmeter. Så länge vädret tillåter utlovas många roliga aktiviteter på takterrassen med fantastisk utsikt över Stockholm stad. Kontorshotellet innehar 3000kvm i fastigheten där bland andra Daniel Wellington sitter idag. Det är även från de redan befintliga kontoren man kommer hämta inspiration till design för anläggningen. Välkomna till iOffice på Vasagatan 12!

Om iOffice

iOffice är en operatör som funnits länge på Stockholmsmarknaden, de har idag totalt åtta kontorshotell på Kungsgatan, Drottninggatan samt två anläggningar på Vasagatan mitt i centrala Stockholm. Dessutom öppnar de en ny på Olof Palmes gata 11 som kommer bli klar och öppna i juli 2023. På alla anläggningar finns möjlighet att hyra flexibla platser i delade ytor, egna kontorsrum eller virtuellt kontor för er som inte behöver en fysisk arbetsplats. Ni har tillgång till mötes- och konferensrum samt telefonrum om man behöver prata ostört. iOffice erbjuder ett personligt bemötande och en förstklassig service för att deras hyresgäster och besökare ska känna sig välkomna. De satsar mycket på hyresgästernas trivsel och varje dag dukas det upp frukost på alla anläggningar. De flesta företag som väljer iOffice är mellan 1 och 15 anställda och uppskattar läget, den goda servicen, den avskalade stämningen och de konkurrenskraftiga priserna.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från iOffice