Bli matchad

iOffice Kungsgatan 64

Se alla lediga kontor på kontorshotellet iOffice Kungsgatan 64.

Modern inredningDaglig frukost

4000

Anläggningsstorlek

45

Mötesrum

Öppnades Mars 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på iOffice Kungsgatan 64. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på iOffice Kungsgatan 64 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på iOffice Kungsgatan 64. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos iOffice Kungsgatan 64.

Om iOffice Kungsgatan 64, City

iOffice kontorshotell på Kungsgatan 64 öppnade i april 2021 och är en modern, fräsch och prisvärd anläggning. Här har ni stadens puls precis utanför porten och gångavstånd till T-centralen och Centralstationen. Här erbjuds kontorslösningar i framförallt egna kontor då utbudet med loungeplatser och skrivbord i öppna ytor är begränsat. Det finns gott om mötes- och konferensrum, lounger, telefonrum och gemensamt kök. Anläggningen är inredd i modern och hemtrevlig stil och har stora fönster som ger bra ljusinsläpp. Anläggningens atmosfär är välkomnande och det råder en härlig gemenskap mellan hyresgästerna. iOffice är ett väldigt populärt alternativ för er som vill ha ett premiumkontor på bästa läge, men inte betala den högsta hyran. iOffice på Kungsgatan 64 består av våningsplan 3, 5 och 7. På våning 3 finns reception och kök, där det serveras frukost dagligen.

Om iOffice

iOffice är en operatör som funnits länge på Stockholmsmarknaden, de har idag totalt åtta kontorshotell på Kungsgatan, Drottninggatan samt två anläggningar på Vasagatan mitt i centrala Stockholm. Dessutom öppnar de en ny på Olof Palmes gata 11 som kommer bli klar och öppna i juli 2023. På alla anläggningar finns möjlighet att hyra flexibla platser i delade ytor, egna kontorsrum eller virtuellt kontor för er som inte behöver en fysisk arbetsplats. Ni har tillgång till mötes- och konferensrum samt telefonrum om man behöver prata ostört. iOffice erbjuder ett personligt bemötande och en förstklassig service för att deras hyresgäster och besökare ska känna sig välkomna. De satsar mycket på hyresgästernas trivsel och varje dag dukas det upp frukost på alla anläggningar. De flesta företag som väljer iOffice är mellan 1 och 15 anställda och uppskattar läget, den goda servicen, den avskalade stämningen och de konkurrenskraftiga priserna.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från iOffice