Bli matchad

United Spaces Elektrogatan 10

Se alla lediga kontor på kontorshotellet United Spaces Elektrogatan 10.

TerrassModern inredning

2850

Anläggningsstorlek

12

Mötesrum

Öppnades Jan. 2020

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på United Spaces Elektrogatan 10. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på United Spaces Elektrogatan 10 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på United Spaces Elektrogatan 10. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats i Solna

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Fast plats i Solna

Om United Spaces Elektrogatan 10, Solna

United Spaces i Solna Strand ligger på Elektrogatan 10, i direkt anslutning till den nya fastigheten och hotellet “GROW”, med närhet till både buss, tunnelbana och pendeltåg. I omgivningen finns även ett mycket bra utbud av restaurang- och närservice. Läget är perfekt för företag som verkar norr om stan. Precis som på alla United Spaces anläggningar finns är möjlighet till flexibla och skräddarsydda lösningar för era behov och önskemål. Den moderna anläggningen har över 40 privata kontor och mer än 150 arbetsplatser i öppen yta och är otroligt rymlig sett till den yta man får per person. I snitt så håller rummen 5 kvm per person, att jämföra med andra lösningar i city som ligger på 2-3 kvm per person. Mötesrummen i anläggningen är moderna och utrustade med all VA-teknik man behöver och det finns även gott om telefonbås för ostörda samtal. Som hyresgäst har du även tillgång till en stor och magnifik takterrass.

Om United Spaces

United Spaces kontorshotell runt om i Sverige kännetecknas av moderna anläggningar med inspirerande och kreativa arbetsplatser som strävar efter en förstklassig produkt på bra adresser. De har möjlighet att ta emot allt från mindre och enmansbolag till större företag med upp mot 100 fasta arbetsplatser. Eftersom ni har viktigare saker tänka på än internet och posthantering så erbjuder United Spaces ett fullservice-koncept där du kan fokusera på din kärnverksamhet istället för på olika kontorsgöran som att det alltid ska finnas kaffe tillgängligt. Wifi, bistro, events & seminarium, reception och mycket annat är alltid inkluderat i ditt medlemskap. Förutom själva kontoren satsar United Spaces mycket på nätverkandet mellan medlemmar och anordnar allt från frukostar och AW's och andra trevliga aktiviteter så att man som medlem hos United Spaces ska få ut så mycket som möjligt av sina grannar och sitt medlemskap. Som medlem hos en United Spaces har du dessutom tillgång till samtliga andra anläggningar. För att skapa gemenskap och en härlig stämning har varje dag ett tema! Vad sägs om frukost-tisdag, eller kanske godis-onsdag? För nätverkande under lite mer avslappnande former har de AW 1-2 dagar i veckan på alla sina kontorshotell. United Spaces är ett expansivt och populärt coworking space som idag ägs av en av Sveriges största fastighetsägare, Castellum. United Spaces började med sin första anläggning i Waterfront Building ovanpå centralen i Stockholm, och har idag ett flertal anläggningar runt om i Sverige. Sedan sin etablering redan år 2000 är United Spaces en av de mest erfarna och välkända aktörerna på marknaden.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från United Spaces