Bli matchad

Tokali Kyrkogatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Tokali Kyrkogatan.

Charmig byggnadFamiljärt

450

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Öppnades Juni 2015

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Tokali Kyrkogatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Tokali Kyrkogatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Tokali Kyrkogatan, Inom Vallgraven

Det här är Tokalis mest centrala kontorshotell, på Kyrkogatan 30 i Göteborg. På tre våningar i en charmig 1800-talsbyggnad finns kontor, mötesrum och kök. Här finns även en inglasad innergård som lämpar sig väl för kundträffar eller luncher. Anläggningen har högt i tak, spröjsade stora fönster med ett härligt ljusinsläpp, vackra innerdörrar och stuckatur. Med jämna mellanrum bjuds det in till gemensam frukost, lunch eller fika så att ni som hyresgäster kan lära känna varandra under avslappnade former. Kyrkogatan ligger mitt i centrala Göteborg med hela stadens utbud precis utanför dörren samt bra kommunikationer och centralstationen nära.

Om Tokali

Tokali kontorshotell finns på tre adresser i Göteborg, med olika prägel på varje anläggning. Det är en personlig operatör med nära kontakt till sina hyresgäster. Tokali startade 2015 och här väljer folk att sitta tack vare det enkla upplägget där allt ingår i medlemspriset, fräscha lokaler och de flexibla hyresavtalen.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Tokali