Bli matchad

Tokali Triangeln

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Tokali Triangeln.

FamiljärtGratis mötesrum

600

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Öppnades Juni 2015

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Tokali Triangeln. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Tokali Triangeln vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Tokali Triangeln, Kålltorp

Tokali kontorshotell Triangeln i Kålltorp är ett trevligt kontorshotell beläget i ett bostadsområde tio minuter från centrala Göteborg. I ljusa och moderna lokaler kan du här hyra möblerade kontorsrum där all tänkbar service ingår. Som hyresgäst har ni också tillgång till mötesrum. För dig som använder bilen i jobbet är Triangeln är ett bra val. Parkering finns i anslutning till entrén och du tar dig ut på E20 på några minuter, utan att passera vägtullarna.

Om Tokali

Tokali kontorshotell finns på tre adresser i Göteborg, med olika prägel på varje anläggning. Det är en personlig operatör med nära kontakt till sina hyresgäster. Tokali startade 2015 och här väljer folk att sitta tack vare det enkla upplägget där allt ingår i medlemspriset, fräscha lokaler och de flexibla hyresavtalen.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Tokali