Bli matchad

Quick Office EDEN

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quick Office EDEN.

GemenskapFlexiblitet

3000

Anläggningsstorlek

36

Mötesrum

Öppnades Jan. 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Quick Office EDEN. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Quick Office EDEN vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Quick Office EDEN. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Quick Office EDEN, Hyllie

Välkommen till Quick Office Hyllie, en av Malmös bästa coworking-anläggningar på Hyllie! Här får ni en inspirerande arbetsmiljö och förstklassig service för att maximera er produktivitet och trivsel. Med smarta digitala lösningar och senaste tekniken är ni anslutna till det intelligenta kontoret EDEN. Ni får en nyckelfri och säker arbetsplats med personlig digital behörighet och höghastighetsinternet. Allt ingår i ert hyresavtal - från kaffe och städning till möjligheten att skräddarsy digitala lösningar efter ditt företags behov. Här erbjuds flexibilitet och frihet i form av anpassningsbara arbetsplatser och rum, utan fleråriga kontrakt. Som medlem hos Quick Office i Hyllie får ni även förmåner såsom rabatter på hotell, tillgång till mötesrum och marknadsföringsmöjligheter. Coworking anläggningens mötes- och konferensrum är perfekta för alla typer av möten, från små samtal till stora evenemang. Njut av hälsosamma rätter och lättare förtäring i deras Bistro, och upplev den fantastiska utsikten över Öresund från takterrassen. På Quick Office Hyllie får ni inte bara en arbetsplats, utan också en levande community av företagare. Träffa likasinnade och skapa nya affärskontakter genom deras nätverksevenemang och gemensamma frukostar. Upptäck fördelarna med att arbeta på Quick Office Hyllie - en coworking-anläggning som ger er mer än bara en plats att jobba på. Kontakta oss idag för att boka din visning och ta steget mot en framgångsrik och inspirerande arbetsmiljö!

Om Quick Office

Quick Office har kontorshotell över hela Stockholmsområdet samt i Malmö och erbjuder effektiva och moderna kontorslösningar för både små och stora företag. Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. På Quick Office har de en kontorsvärd som bemannar kontoret som ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen, och ger dig och dina besökare ett personligt och professionellt mottagande.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quick Office