Bli matchad

Quick Office Västra Hamnen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quick Office Västra Hamnen.

CentraltTakterass

800

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Jan. 2017

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Cafeteria

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Quick Office Västra Hamnen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Quick Office Västra Hamnen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Quick Office Västra Hamnen. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos Quick Office

Om Quick Office Västra Hamnen, Västra Hamnen

Quick Office kontorshotell i Västra Hamnen i Malmö erbjuder kontor med fullservice i en av Malmös mest attraktiva stadsdelar. På översta våningen med utsikt över området och havet erbjuder Quick Office allt från enskilda flexibla arbetsplatser till den enskilda företagaren till kompletta kontorslösningar för större företag. Som hyresgäst här får du tillgång till moderna mötesrum och konferensrum med den senaste tekniken. Anläggningen har hela tre takterasser med fin utsikt. Varje månad arrangeras events, frukostar, föreläsningar och afterworks för hyresgästerna. För den som behöver finns parkeringsplatser att hyra i anslutning till kontoret. Området kring Västra hamnen är en levande och växande stadsdel med närhet till både centralen och Katsrup.

Om Quick Office

Quick Office har kontorshotell över hela Stockholmsområdet samt i Malmö och erbjuder effektiva och moderna kontorslösningar för både små och stora företag. Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. På Quick Office har de en kontorsvärd som bemannar kontoret som ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen, och ger dig och dina besökare ett personligt och professionellt mottagande.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quick Office