Bli matchad

MittOffice Solna

Se alla lediga kontor på kontorshotellet MittOffice Solna.

Modern inredningFamiljärt

349

Anläggningsstorlek

8

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Gym

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på MittOffice Solna. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på MittOffice Solna vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på MittOffice Solna. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats+

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

I detta medlemskap ingår gym, frukost samt lunch varje dag. Detta är en fast pla...

Lounge Premium

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

I detta medlemskap ingår frukost och lunch varje dag.

Lounge Basic

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

En loungeplats hos MittOffice

Om MittOffice Solna, Solna

På MittOffice kontorshotell i Solna råder en avkopplande och inspirerande miljö med möjlighet att nätverka med andra företag. Anläggningen består av moderna kontorslokaler och som medlem har du tillgång till mötesrum, telefonbås och öppna arbetsytor. I närområdet finns restauranger och matbutik och även en liten park för den som vill ta en naturnära lunchpromenad. På promenadavstånd ligger Solna Centrum som erbjuder ett stort utbud av restauranger och butiker.

Om MittOffice

MittOffice är en coworkingoperatör som tillsammans med MittGym och MittCafé erbjuder ett helhetskoncept med syfte att hjälpa medlemmarna att lösa sitt livspussel. MittOffice erbjuder medlemskap för olika behov; loungeplats, fast plats eller eget kontor i olika storlekar. Det finns också möjlighet att lägga till medlemskap till deras gym: MittGym, som finns i både Solna och vid Midsommarkransen. Ni kan även att lägga till frukost och lunch till medlemskapet via deras café: MittCafé. Det går även att hyra MittCafé som en egen eventlokal, denna lokal är på 200 kvm.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten