Bli matchad

Mindpark Mölndal

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Mindpark Mölndal.

Modern inredningNära kommunikationer

2516

Anläggningsstorlek

19

Mötesrum

Öppnar Sep. 2024

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Gym

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Mindpark Mölndal. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Mindpark Mölndal vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Mindpark Mölndal. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Mindpark Mölndal, Mölndal

Mindpark Mölndal är det senaste tillskottet av kontorshotell i Göteborg och öppnade år 2024. Med en imponerande yta på 2518 kvadratmeter, beläget i det så kallade MiMo-huset, är anläggningen strategiskt placerad intill Mölndal station med en imponerande utsikt över omgivningarna. Det här moderna kontorshotellet i Möldal erbjuder en unik blandning av flexibla kontorslösningar och en levande community. Med 22 mötesrum, möblerade kontorsutrymmen och ergonomiska möbler, inkluderat kaffe och te, välkomnar Mindpark Mölndal även fyrbenta kollegor då hundar är välkomna. För de som behöver pendla med cykel erbjuds ett cykelgarage och för de som föredrar att träna på lunchen finns ett gym tillgängligt i anläggningen till en kostnad av 549 kr per månad. En betydande fördel är närheten till Mölndal Galleria och bekvämligheten med kollektivtrafik. Med både Mölndal station och gallerian inom bekvämt gångavstånd, är det smidigt att ta sig till och från anläggningen. För de som arbetar i Göteborgs centrala affärsdistrikt är pendeltåget ett praktiskt alternativ med rimlig restid. Mölndal som område erbjuder en blandning av bostads- och kontorsmiljöer. Med närheten till köpcentrum och olika lunchrestauranger i området, finns det gott om möjligheter för mat och shopping i närområdet. Mindpark Mölndal är mer än bara ett kontorshotell eller coworking space, det är en plats där arbete, gemenskap och möjligheter sammanstrålar. Som hyresgäst hos Mindpark blir du en del av en större gemenskap och får dessutom tillgång till nätverk och arbetsplatser i hela Göteborg och Skåne. Boka en visning idag för att upptäcka alla fördelar med att hyra kontor hos Mindparks kontorshotell i Mölndal!

Om Mindpark

Mindpark är en av de större kontorshotells- och coworking space aktörerna om man ser till syd- och västsverige med 7 kontorshotell från Malmö och Helsingborg i syd till Järntorget i Göteborg i väst. Kända för sin höga servicegrad och otroligt väldesignade anläggningar har de som ambition att knyta ihop näringslivet i framförallt Skåne. År 2019 gick Mindpark segrande ur “Nordens bästa coworking space” som arrangeras årligen av Nordic Start-Up awards. De har även kvalat in som ett av världens 11 mest exotiska coworking spaces, utsett av Global Start Up Awards. Mindpark är ett väldigt levande coworking space som, utöver att tillhandahålla riktigt bra kontor, satsar mycket på olika events och möten. Det märks också på deras nya anläggningar där mötes- och konferensrum växer sig allt större, både i antal och i storlek. Som medlem här har man tillgång till samtliga kontorshotell som drivs av Mindpark både i Skåne och Göteborg, om man någon dag skulle behöva arbeta på annan ort. Vare sig det bara är en arbetsplats eller om man behöver tillgång till mötesrum, så funker det hos Mindpark. Fortfarande osäker på om Mindpark är rätt kontorshotell för er? Mindpark erbjuder alltid en kostnadsfri provdag för företag eller konsulter som är intresserade att hyra kontor eller arbetsplats här. Kontakta oss på yta.se via formulären på hemsidan så hjälper vi er boka in det.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Mindpark