Bli matchad

Mindpark Göteborg City

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Mindpark Göteborg City.

Centralt lägeKreativ miljö

2716

Anläggningsstorlek

15

Mötesrum

Öppnades Nov. 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Mindpark Göteborg City. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Mindpark Göteborg City vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Mindpark Göteborg City. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Lounge dagspass

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Lounge

kaffe/the

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flex skrivbordsplats, förvaringsskåp, samtals- och telefonrum, kaffe, wifi, städ...

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Fast skrivbordsplats, förvaringsskåp, samtals- och telefonrum, kaffe, wifi, städ...

Om Mindpark Göteborg City, Stampen

Välkommen till Mindpark, det dynamiska coworking spacet som är beläget på Lilla Bommen 3 i hjärtat av Göteborg. Här erbjuder de en inspirerande arbetsmiljö och en rad förmåner som kommer att göra din arbetsdag produktiv och inspirerande. På coworking spacet har de skapat en miljö som passar både stora och små företag. Med breda utbud av kontorslösningar, inklusive egna privata kontor, flexibla skrivbordsplatser och mötesrum, kan de tillgodose dina specifika behov. En av de stora fördelarna med att välja Mindparks coworking är att du enkelt kan boka ett rum för att hålla möten, presentationer eller workshops med dina kollegor eller kunder. De har också ett brett utbud av bekvämligheter som gör din arbetsdag smidig, inklusive kostnadsfritt kaffe och möjlighet att ha med din fyrbenta vän på kontoret. Coworking anläggningen strävar efter att erbjuda en komplett arbetsmiljö, vilket innebär att de har tänkt på alla detaljer. Kontorsmöbler är ergonomiska för att säkerställa din komfort under hela dagen. De har även lagerplats för att underlätta för företag med behov av extra förvaring. För dem som behöver pendla till och från jobbet är det enkelt och bekvämt. Coworking spacet är beläget i närheten av flera busshållplatser, inklusive Lilla Bommen och Centralstationen. Du kan ta busslinje 16, 55 eller 60 och vara framme på bara några minuter. För bilpendlare finns det parkeringsplatser tillgängliga, och från vanliga närområden som Hisingen och Kungsbacka tar det cirka 20 till 30 minuter att köra hit. Inte långt från coworking spacet finns det också ett pulserande handelscentrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjesaktiviteter. Du kan ta en kort promenad och njuta av shoppingen eller ta en paus och äta lunch på någon av de trevliga restaurangerna i närheten. Välkommen till Mindpark på Lilla Bommen 3 i Göteborg, där produktivitet och trivsel går hand i hand. Oavsett om du är en ensamföretagare, en startup eller ett etablerat företag, har de den perfekta arbetsplatsen för dig. Kontakta oss idag för att ta reda på hur Mindpark kan hjälpa dig att ta ditt företag till nya höjder.

Om Mindpark

Mindpark är en av de större kontorshotells- och coworking space aktörerna om man ser till syd- och västsverige med 7 kontorshotell från Malmö och Helsingborg i syd till Järntorget i Göteborg i väst. Kända för sin höga servicegrad och otroligt väldesignade anläggningar har de som ambition att knyta ihop näringslivet i framförallt Skåne. År 2019 gick Mindpark segrande ur “Nordens bästa coworking space” som arrangeras årligen av Nordic Start-Up awards. De har även kvalat in som ett av världens 11 mest exotiska coworking spaces, utsett av Global Start Up Awards. Mindpark är ett väldigt levande coworking space som, utöver att tillhandahålla riktigt bra kontor, satsar mycket på olika events och möten. Det märks också på deras nya anläggningar där mötes- och konferensrum växer sig allt större, både i antal och i storlek. Som medlem här har man tillgång till samtliga kontorshotell som drivs av Mindpark både i Skåne och Göteborg, om man någon dag skulle behöva arbeta på annan ort. Vare sig det bara är en arbetsplats eller om man behöver tillgång till mötesrum, så funker det hos Mindpark. Fortfarande osäker på om Mindpark är rätt kontorshotell för er? Mindpark erbjuder alltid en kostnadsfri provdag för företag eller konsulter som är intresserade att hyra kontor eller arbetsplats här. Kontakta oss på yta.se via formulären på hemsidan så hjälper vi er boka in det.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Mindpark