Bli matchad

Flexiwork Hovet

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Flexiwork Hovet.

Centralt lägeKreativ miljö

1000

Anläggningsstorlek

11

Mötesrum

Öppnades Maj 2024

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Flexiwork Hovet. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Flexiwork Hovet vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Flexiwork Hovet. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Flexiwork Hovet, City

Flexiwork Hovet är en nyöppnad kontorshotell-anläggning i Göteborg som driftas av Alecta. Här slår dörrarna upp i maj 2024. Belägen på Hvitfeldtsgatan 7, sträcker sig denna anläggning över 1000 kvadratmeter, fördelat på ett våningsplan. Med sina nio mötesrum och en rad bekvämligheter, inklusive ergonomiska kontorsmöbler, välkomnar Flexiwork Hovet sina besökare med en unik kombination av funktionalitet och komfort. Det som verkligen utmärker coworking hos Flexiwork Hovet är dess unika faciliteter och erbjudanden. För det första erbjuds ett kreativt mötesrum, Ateljén, som ger utrymme för att utforska och uttrycka kreativitet på olika sätt. Dessutom planeras ett större mötesrum för upp till 100 personer att anslutas till anläggningen 2025, vilket ger möjlighet till större evenemang och konferenser. Vidare är Flexiwork Hovet välkomnande för fyrbenta vänner, med en policy som tillåter hundar att vistas på platsen. Dessutom finns bekvämligheter såsom parkeringsplats och cykelgarage, duschmöjligheter samt frukostservering under morgonen. För den som behöver extra förvaringsutrymme finns även lagerplatser tillgängliga. Göteborg är en stad rik på historia och kontorshotellet Flexiwork Hovet är inget undantag. Beläget mitt emellan centrum och Linné, i närheten av Bastion Christina Regina och det gamla Televerket, ger detta kontorshotell en känsla av att vara i hjärtat av stadens pulserande kvarter. Här kan man inte bara uppskatta närheten till stadens historiska landmärken, utan även dra nytta av närheten till nya tågstationen Haga, endast 80 meter bort. När det gäller kommunikationer är coworking-anläggningen väl anslutet till stadens transportsystem. Med flera tunnelbanestationer och pendeltågsstationer inom gångavstånd är det enkelt för både hyresgäster och besökare att nå anläggningen. För de som pendlar från olika delar av staden erbjuds rimliga restider till vanliga bostadsområden. I närområdet finns ett utbud av lunchrestauranger och andra bekvämligheter som passar behoven hos kontorshotellets hyresgäster. Med Kvarteret Reginas restauranger och butiker i närheten finns det gott om möjligheter att njuta av stadens atmosfär och serviceutbud. Boka in en visning idag!

Om Flexiwork

Alecta Fastigheter, grundades 2021 och har 71 fastigheter. Med 65 anställda i Stockholm och Göteborg förvaltar de 851 tkvm uthyrningsbar yta över hela Sverige, inklusive platser som Nacka strand, Ullevi och Nordstan. Med Flexiwork tar Alecta Fastigheter steget in på coworking- och kontorshotellmarknaden. “Flexitainment” programmet erbjuder workshops, föreläsningar och mer för kunderna. Först i Göteborg, i fastigheten Regina som Flexiwork Hovet, sedan i Flexiwork Kollektivet på Folkungagatan/Stampgatan. Planen är att Flexiwork ska expandera till fler områden där Alecta Fastigheter verkar. Flexitainment, en del av Flexiwork, introducerar ett brett spektrum av aktiviteter och evenemang, från workshops och föreläsningar till minikonserter och provsmakningar. Det som gör Flexitainment unikt är dess interaktiva karaktär – hyresgästerna har möjlighet att delta i utformningen av aktivitetskalendern genom en digital kampanj där de kan föreslå och rösta på aktiviteter som intresserar dem mest.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten