Bli matchad

7A Odenplan, Norrtullsgatan 6

Se alla lediga kontor på kontorshotellet 7A Odenplan, Norrtullsgatan 6.

Nära kommunikationerParkeringsgarage

1870

Anläggningsstorlek

6

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på 7A Odenplan, Norrtullsgatan 6. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på 7A Odenplan, Norrtullsgatan 6 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på 7A Odenplan, Norrtullsgatan 6. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Fast plats vid Odenplan

Business Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Med detta medlemsskap får du access till loungeytorna hos 7A.

Om 7A Odenplan, Norrtullsgatan 6, Vasastan

7A Odenplan - kontorshotell på Norrtullsgatan 6 7A är kända för sin fantastiska service och iögonfallande kontorshotell och coworking. På deras kontorshotell intill Odenplan på Norrtullsgatan 6 finns 1870 kvadratmeter kontorshotell, coworking och konferens. Konferens- och mötesverksamhet är en central del i 7As erbjudande och kontorshotell - som ägs av Svenska möten. Detta gör att deras kontorshotell lämpar sig extra bra för er som har behov av större konferensrum och mötesrum. 7A på Odenplan är inte bara hem för företag med större konferens behov - utan här sitter alla möjliga företag idag. Anläggningen inrymmer både privata kontor och coworking anpassade för företag med behov av 1 till ca 20 fasta arbetsplatser. Anpassade lösningar går att ordna. Odenplan är ett växande stadsdel i Stockholm som sett många förbättringar under de senaste åren bara. Bland annat stannar nu pendeltågen på Odenplan på sin väg norrut och in till city vilket gör kommunikationsläget till ett av de bättre i Stockholm. Restauranger och närservice finns det väldigt gott om, och utbudet växer och förbättras ständigt i den livliga stadsdelen. Välkomna till 7A Odenplan!

Om 7A

Letar du efter ett snyggt kontor på någon av Stockholms bästa adresser? 7A är en otroligt populär kontorshotell aktör med kontorshotell på bland annat Strandvägen och i det häftiga Posthuset på Vasagatan. Oavsett vilket utav deras kontorshotell som passar just er bäst, så är vi övertygade om att ni kommer att trivas med 7A som hyresvärd. 7A kontorshotell må se olika ut men har samma höga servicegrad med dig som hyresgäst i fokus. 7As verksamhet startade på Strandvägen, nummer 7A, varifrån namnet kommer. Idag är 7A en av de största kontorshotell aktörerna i Stockholm där de förvaltar mer än 23500 kvadratmeter coworking och kontorshotell på flera centrala adresser - den kanske mest kända idag är Posthuset på Vasagatan 28, rakt över Vasagatan från Stockholms Centralstation. 7A kontorshotell och coworking erbjuder små kontorsrum, enskilda arbetsplatser och loungelösningar. För det större företaget som vill ha egen lokal med full service har de även större privata kontorsytor med möjlighet till egen ingång och anpassad planlösning. Deras representativa miljöer i kombination med konferenslokaler inbjuder till lyckade kundmöten. Med fokus på flexibilitet och personlig service strävar de efter att du ska trivas och växa. 7A är en väldigt populär aktör med sina iögonfallande kontorshotell på bra adresser. Här hyr företag som till exempel RFSL och Greenstep kontor idag. Hos 7A hittar du det bästa läget för kontor och konferens. 7A har en omfattande konferensverksamhet där de samarbetar med Svenska möten. Detta avspeglar sig i deras kontorshotell genom att i stort sett alla inhyser större mötes- och konferensrum som delvis hyrs ut externt, men som också såklart går att hyra som hyresgäst i kontorshotellet. Välkommen till 7A kontorshotell!

Recensioner

Bra och kommunikativt läge med t-bana, bussar och pendeltåg. Uppiffad äldre fastighet med hög kvalité på materialval och hissar. Gott om grupprum och konferensrum.

Anders H

Anders H,

Hyresgäst

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från 7A