Bli matchad

DG97 Drottninggatan 97

Se alla lediga kontor på kontorshotellet DG97 Drottninggatan 97.

FamiljärtCentralt läge

570

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på DG97 Drottninggatan 97. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på DG97 Drottninggatan 97 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om DG97 Drottninggatan 97, Vasastan

Kontorshotell på Odenplan - Dg97 på Drottninggatan 97 Dg97 erbjuder privata kontor mellan 8-45 kvm fördelat över deras totalt 570 kvm. Här sitter man centralt intill Observatorielunden med närhet till många bra lunchrestauranger. Dg97 har precis utökat sitt kontorshotell på Odenplan och idag finns det totalt 22 kontor att erbjuda. Här finns moderna konferensrum som ger ett professionellt intryck om man har gäster på besök. För att synas och/eller ta del av andra företags närvaro på kontoret har de en Slack-tråd för synergier och lägger fokus på att anordna trevliga AWs för medlemmar. Här ingår mycket i hyran och är det något som saknas, går det att fixa. Välkomna till Dg97 på Odenplan!

Om DG97

DG97 öppnade sitt kontorshotell i Vasastans hjärta under hösten 2018, beläget i närheten av Odenplan och Rådmansgatan. Kontoret är till för de som uppskattar att umgås i en avslappnad och social kultur, men gärna vill jobba i en egen kontorsmiljö. Hit söker sig många små till medelstora företag från olika branscher, och som inte sällan är hyfsat nya på sin respektive marknad. I hyran ingår full möblering, posthantering, läsk, AWs med mera!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten