Bli matchad

Convendum Kungsgatan 9

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Kungsgatan 9.

Centralt lägeModern inredning

7600

Anläggningsstorlek

40

Mötesrum

Öppnades Aug. 2022

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Kungsgatan 9. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Kungsgatan 9 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Kungsgatan 9. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos Convendum

Om Convendum Kungsgatan 9, City

Convendum på Kungsgatan 9 - Centralt kontorshotell i City Under sommaren 2022 öppnar Convendum upp portarna till sin nya flaggskeppsanläggning på Kungsgatan 9. Det strategiska läget på en av Stockholms mest välkända gator gör att ni kan hyra kontor med närhet till allt. Det här kontorshotellet kommer vara ljusare inrett och ha ett visst annat stuk än andra Convendum anläggningar - men fortfarande såklart andas den klassiska premium känslan Convendum alltid har. Med sina 7500 kvm fördelade över 7 våningsplan finns mycket goda möjligheter att ta större ytor och skapa sina egna lösningar. Välkommen till Convendum på Kungsgatan 9!

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Recensioner

Supergott kaffe. Bra service. Fina lokaler och trevlig personal.

Anders W

Anders W,

Kungsgatan Hyresgäst

Vi behövde flexibilitet men också ett kontor där allt ingår. Då hittade vi CONVENDUM och Office as a Service. Idag sitter vi på CONVENDUM på Kungsgatan 9 och det känns klockrent för oss. Feedbacken från medarbetarna har varit odelat positiv.

Karin Mineur

Karin Mineur,

VD Babyshop

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum