Bli matchad

C/O Hisingen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet C/O Hisingen.

PrisvärtGratis mötesrum

683

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Aug. 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på C/O Hisingen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på C/O Hisingen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om C/O Hisingen, Kvillebäcken

C/O Hisingen är ett nyöppnat kontorshotell i Hisinge Hus vid Kvillebäcken, Backaplan. Anläggningen erbjuder möblerade rum i storlekarna 7-50 kvm med höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar och låsbara skåp. Fri tillgång till kaffe, te, varm choklad, mötesrum, kök, wi-fi, skrivare och cykelrum! Området kring Kvillebäcken och Backaplan är mestadels bostadsområde men erbjuder även några restauranger och annan service. Det är nära till spårvagnen och restiden in till centrala Göteborg är cirka 15 minuter. Bilderna är exempelbilder från en av C/O's andra anläggningar under tiden denna anläggning byggs färdigt.

Om C/O

C/O startade 2018 och fokuserar på kontorshotell i Stockholms kranskommuner, söderort och norrort. Deras kontorshotell ligger på orterna Älvsjö, Handen, Kista, Bredden och Sollentuna. C/O drivs av fastighetsbolaget Revelop som arbetat med aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter och kontor sedan 2004. Profi Fastigheter har fokus på Storstockholm och omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Verksamheten drivs i egen regi och organisationen består av ungefär 35 medarbetare. De har som mål att vara framstående inom hållbar förvaltning och utveckling av fastigheter, så att de alltid ger ett mervärde till kunder, hyresgäster och samhället i stort. Med C/O bygger de smartare kontorslokaler för moderna företag. På några av deras kontorshotell erbjuds gym, omklädningsrum, bemannad reception, cykelrum och parkeringsmöjligheter. C/O tycker de att det är smartare att hålla erbjudandet enkelt, och låta kunderna själva välja om de vill gå på (och betala för) yogakurser eller föreläsningar. Flytta in och börja arbeta direkt - C/O tar hand om resten!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från C/O