Bli matchad

Arena Läppstiftet

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Arena Läppstiftet.

Centralt lägeKreativ miljö

3144

Anläggningsstorlek

10

Mötesrum

Öppnades Sep. 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Arena Läppstiftet. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Arena Läppstiftet vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Arena Läppstiftet. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexmedlemskap

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats med access till loungeytorna hos Arena.

Om Arena Läppstiftet, Stampen

Arena Läppstiftet är ett välkänt landmärke med en av Göteborgs bästa utsikter över Göta Älv. Lilla Bommen som denna röd- och vitrandiga byggnad heter byggdes av Skanska med hjälp av White Arkitekter på åttiotalet. Numera är Vasakronan ägare av denna fastighet som inrymmer kontorslokaler för flertalet företag. Arenas moderna coworkinganläggning rymmer många mötesrum, flexibla arbetsplatser och även privata kontor. Vasakronans 3144 kvm stora kontorshotell erbjuder service på hög nivå i inspirerade ytor. Detta coworkingspace erbjuder flexarbetsplatser, lounger för pauser, möten och möjlighet till eget färdigmöblerad kontorsrum och mötesrum vid behov. På alla Arenas kontorshotell är ergonomi, ljud, ljus och doft genomtänkt i minsta detalj. Varierande miljöer, ergonomiska stolar, höj- och sänkbara bord, akustikväggar och smart teknik gör det enklare att prestera och fokusera. Här erbjuds hotellliknande frukost varje måndag till fredag, gott kaffe och självklart städning varje dag. Ett centralt område med många olika pendlingsmöjligheter såsom spårvagn och buss där du enkelt tar dig till centralstationen på mindre än 15 minuter. Lilla Bommen 1 är en utmärkt plats att utforska stadens kustnära attraktioner. Som till exempel Göteborgsoperan som är en av de mest spektakulära byggnader i staden. Det är ett modernt operahus med en imponerande glasfasad som reflekterar havet. Feskekörka är en fiskmarknad i centrala Göteborg och ligger ungefär en 10 minuters promenad från Lilla Bommen. Här kan du köpa färsk fisk och skaldjur och uppleva en unik atmosfär. Kommer du ta bilen till jobbet så är det inga problem, i denna anläggning ingår parkering och cykelgarage. Förutom det så kan du hyra byggnadens största konferenssal som rymmer hela 140 sittplatser. Här är en idealisk plats för ett företag att utvecklas i. *Exempelbilder från en annan av Areans anläggningar

Om Arena

Arena är Vasakronans coworking-koncept och de finns utplacerade på flera orter runtom i Sverige. Här får ni tillgång till representativa och funktionella arbetsplatser och kontor i precis den utsträckning ni behöver. Väldigt flexibla lösningar som sticker ut på coworkingmarknaden och här finns gott om mötesrum. Varje coworking space erbjuder flexarbetsplatser, lounger för pauser och möten, möjlighet till eget kontorsrum och mötesrum efter behov. På alla Arenas coworking spaces är ergonomi, ljud, ljus och doft är genomtänkt i minsta detalj. Varierande miljöer, ergonomiska stolar, höj- och sänkbara bord, akustikväggar och smart teknik gör det enklare att prestera och fokusera. Välkomna till Arena Coworking!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Arena