Bli matchad

The Ground Malmö

Se alla lediga kontor på kontorshotellet The Ground Malmö.

RelaxedKreativ miljö

1250

Anläggningsstorlek

12

Mötesrum

Öppnades Feb. 2015

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på The Ground Malmö. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på The Ground Malmö vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på The Ground Malmö. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om The Ground Malmö, Slussen

The Ground kontorshotell ligger i centrala Malmö och har en avslappnad och kreativ miljö. På anläggningen råder en familjär stämning och präglas av en stark entreprenörsanda. På The Ground finns privata kontorsrum för 1-20 arbetsplatser, med tillgång till mötesrum och gemensamma utrymmen. Området kring The Ground är centralt och ni har således ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer precis utanför dörren.

Om The Ground

The Ground grundades 2012 och har i snabbt takt växt till det coworking space det är idag. De strävar efter att de företag som sitter hos dem är med och driver och utvecklar kontoret, genom att arrangera nätverksträffar, evenemang, AW:s och till och med hjälper till att förbättra och utveckla själva kontoret. The Ground är en självklar del av Skånes och Malmös startup community och stadsutveckling.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten