Bli matchad

Space Club Baltzarsgatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Space Club Baltzarsgatan.

Centralt lägeNära kommunikationer

955

Anläggningsstorlek

9

Mötesrum

Öppnades Feb. 2011

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Dusch

Terass/innergård

Cykelparkering

Konferensrum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Space Club Baltzarsgatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Space Club Baltzarsgatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Space Club Baltzarsgatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Co-working i ett kontor

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

24/7 access, två timmars gratis mötesrum per dag, adress, kaffe, städning och wi...

Flex-Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access mån-fre på receptionsbemannade tider. Kaffe, wifi och städning ingår samt...

Om Space Club Baltzarsgatan, Malmö City

Space Club kontorshotell i Malmö erbjuder flexibla kontorslösningar i ett centralt och attraktivt läge. Anläggningen har bra ljusinsläpp och präglas av en professionell och kreativ anda. På två plan erbjuder de kontorsrum i storlekarna 5-30 kvm samt flexplatser i öppen yta. Som hyresgäster har ni tillgång till mötes- och konferensrum med möjlighet att beställa lunch och kaffe. Anläggningen har också fina gemensamma ytor och en takterass. Space Club ligger mycket centralt i Malmö och i området runtomkring finns hela stadens utbud av restauranger, butiker och bra kommunikationer. Tillgång till cykelparkering och möjlighet att hyra parkeringsplats för bil.

Om Space Club

Space Club är en coworkingoperatör som har varit etablerade sen 2006. De erbjuder flexibla kontorslösningar i centrala Malmö. De har drygt 20 företag som hyresgäster och lägger mycket fokus på service och att utveckla sina tjänster med kunden i centrum till konkurrenskraftiga priser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten