Bli matchad

Mindpark Hyllie

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Mindpark Hyllie.

MiljövänligtKreativ miljö

2300

Anläggningsstorlek

20

Mötesrum

Öppnades Jan. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Mindpark Hyllie. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Mindpark Hyllie vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Mindpark Hyllie. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Mindpark Hyllie, Hyllie

Mindpark Malmö Hyllie ligger i det nya stads- och affärskvarteret Hyllie i södra Malmö och är hem för flera företag inom en mängd olika områden, både nya och mer etablerade företag. På den här anläggningen erbjuder Mindpark privata kontorsrum och enskilda arbetsplatser. De har sju mötesrum och evenemangslokaler, en bistro med frukost och lunch samt en riktigt fin takterrass. Mindpark Hyllie ligger i Sveriges första WELL-certifierade byggnad, ett koncept för att främja hälsa och välbefinnande, vilket präglar allt från bistro- och konferens till byggnadens material och design. I området finns ett bra utbud av restauranger och butiker. Hyllie Station ligger på gångavstånd och tar dig till centrala Malmö på 15 minuter.

Om Mindpark

Mindpark är en av de större kontorshotells- och coworking space aktörerna om man ser till syd- och västsverige med 7 kontorshotell från Malmö och Helsingborg i syd till Järntorget i Göteborg i väst. Kända för sin höga servicegrad och otroligt väldesignade anläggningar har de som ambition att knyta ihop näringslivet i framförallt Skåne. År 2019 gick Mindpark segrande ur “Nordens bästa coworking space” som arrangeras årligen av Nordic Start-Up awards. De har även kvalat in som ett av världens 11 mest exotiska coworking spaces, utsett av Global Start Up Awards. Mindpark är ett väldigt levande coworking space som, utöver att tillhandahålla riktigt bra kontor, satsar mycket på olika events och möten. Det märks också på deras nya anläggningar där mötes- och konferensrum växer sig allt större, både i antal och i storlek. Som medlem här har man tillgång till samtliga kontorshotell som drivs av Mindpark både i Skåne och Göteborg, om man någon dag skulle behöva arbeta på annan ort. Vare sig det bara är en arbetsplats eller om man behöver tillgång till mötesrum, så funker det hos Mindpark. Fortfarande osäker på om Mindpark är rätt kontorshotell för er? Mindpark erbjuder alltid en kostnadsfri provdag för företag eller konsulter som är intresserade att hyra kontor eller arbetsplats här. Kontakta oss på yta.se via formulären på hemsidan så hjälper vi er boka in det.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Mindpark