Bli matchad

7A Posthuset, Vasagatan 28

Se alla lediga kontor på kontorshotellet 7A Posthuset, Vasagatan 28.

CentraltLösningar för stora företag

17000

Anläggningsstorlek

24

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på 7A Posthuset, Vasagatan 28. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på 7A Posthuset, Vasagatan 28 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på 7A Posthuset, Vasagatan 28. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats på 7A Posthuset

Business Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Med detta medlemsskap får du access till loungeytorna hos 7A.

Om 7A Posthuset, Vasagatan 28, City

7A Posthuset på Vasagatan 28 - kanske Stockholms häftigaste coworking och kontorshotell? Ett stenkast från Stockholms centralstation över Vasagatan, tar dig till Vasagatan 28 och Posthusets fantastiska lokaler. Här finns 17 000 kvadratmeter coworking och kontorshotell, i fantastiska miljöer i en minst sagt historisk byggnad - Centralposthuset, mer känd som Posthuset idag. Byggnaden invigdes under storslagna former redan 1903 och anses vara ett av mästerverk inom Svensk arkitektur. Fastigheten har genomgått renoveringar i flera omgångar invändigt för att möta dagens krav på kontor och estetik, där man valt att behålla utvalda delar från det gamla Centralposthuset - som t.ex. den vackra Bobergshallen som man möter när man kommer in i kontorshotellet från ingången på Vasagatan. Utöver att ha skapat ett mästerverk i termer av design, är 7A en väldigt uppskattad kontorshotellsaktör som alltid gör det lilla extra för att du som hyresgäst ska trivas och ha en enklare vardag, och ett bättre kontor. Här finns kontor och kontorsplatser för alla typer av företag och hyresgäster. Det som sticker ut något är möjligheten att hyra större egna kontor och att kunna anpassa dem själv. På Posthuset sitter företag och organisationer som RFSL, Svensk fastighetsförmedling och Znipe Esports. Fastigheten är även momsbefriad, vilket gör att momsbefriade företag kan hyra kontor här utan att moms tillkommer som en extra kostnad. Varmt välkomna till ett måste-se bland Stockholms kontorshotell!

Om 7A

Letar du efter ett snyggt kontor på någon av Stockholms bästa adresser? 7A är en otroligt populär kontorshotell aktör med kontorshotell på bland annat Strandvägen och i det häftiga Posthuset på Vasagatan. Oavsett vilket utav deras kontorshotell som passar just er bäst, så är vi övertygade om att ni kommer att trivas med 7A som hyresvärd. 7A kontorshotell må se olika ut men har samma höga servicegrad med dig som hyresgäst i fokus. 7As verksamhet startade på Strandvägen, nummer 7A, varifrån namnet kommer. Idag är 7A en av de största kontorshotell aktörerna i Stockholm där de förvaltar mer än 23500 kvadratmeter coworking och kontorshotell på flera centrala adresser - den kanske mest kända idag är Posthuset på Vasagatan 28, rakt över Vasagatan från Stockholms Centralstation. 7A kontorshotell och coworking erbjuder små kontorsrum, enskilda arbetsplatser och loungelösningar. För det större företaget som vill ha egen lokal med full service har de även större privata kontorsytor med möjlighet till egen ingång och anpassad planlösning. Deras representativa miljöer i kombination med konferenslokaler inbjuder till lyckade kundmöten. Med fokus på flexibilitet och personlig service strävar de efter att du ska trivas och växa. 7A är en väldigt populär aktör med sina iögonfallande kontorshotell på bra adresser. Här hyr företag som till exempel RFSL och Greenstep kontor idag. Hos 7A hittar du det bästa läget för kontor och konferens. 7A har en omfattande konferensverksamhet där de samarbetar med Svenska möten. Detta avspeglar sig i deras kontorshotell genom att i stort sett alla inhyser större mötes- och konferensrum som delvis hyrs ut externt, men som också såklart går att hyra som hyresgäst i kontorshotellet. Välkommen till 7A kontorshotell!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från 7A