Bli matchad

7A Centralen, Vasagatan 7

Se alla lediga kontor på kontorshotellet 7A Centralen, Vasagatan 7.

Centralt lägeModern inredning

2740

Anläggningsstorlek

16

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på 7A Centralen, Vasagatan 7. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på 7A Centralen, Vasagatan 7 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på 7A Centralen, Vasagatan 7. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Business Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Med detta medlemsskap får du access till loungeytorna hos 7A.

Om 7A Centralen, Vasagatan 7, City

Välkomna till ett kontorshotell i Sveriges första LEED-Certifierade fastighet på Guld-nivå! Hos 7A centralen finns 2740 kvadratmeter kontorshotell, coworking och konferens utspritt över tre våningsplan. Lokalerna har väldigt bra ljusinsläpp och ligger så centralt det bara går med Stockholm centralstation som granne. Som utsikt här bjuds det på panoramavy ut mot Stockholms myllrande Vasagata, med direkt närhet till allt vad staden har att erbjuda i termer av närservice, restauranger och shopping. 7A på Vasagatan 7 är ett effektivt kontorshotell, där man har lika nära till Arlanda express som till 7As andra kontorshotell Posthuset som ligger precis över gatan. Som medlem hos 7A får man tillgång till alla deras kontorshotell för att exempelvis kunna ta sina möten närmare kunden. 7A centralen består av moderna lokaler där man antingen kan hyra ett eget kontor, eller en plats i öppet landskap. För eget kontor finns rum i nästan alla storlekar med goda möjligheter att anpassa sin layout - kontakta oss för att höra mer. Här finns även en grön och härlig innergård där man kan äta lunch eller ha mindre formella möten när vädret tillåter. Välkomna till ett modernt kontorshotell på Vasagatan 7!

Om 7A

Letar du efter ett snyggt kontor på någon av Stockholms bästa adresser? 7A är en otroligt populär kontorshotell aktör med kontorshotell på bland annat Strandvägen och i det häftiga Posthuset på Vasagatan. Oavsett vilket utav deras kontorshotell som passar just er bäst, så är vi övertygade om att ni kommer att trivas med 7A som hyresvärd. 7A kontorshotell må se olika ut men har samma höga servicegrad med dig som hyresgäst i fokus. 7As verksamhet startade på Strandvägen, nummer 7A, varifrån namnet kommer. Idag är 7A en av de största kontorshotell aktörerna i Stockholm där de förvaltar mer än 23500 kvadratmeter coworking och kontorshotell på flera centrala adresser - den kanske mest kända idag är Posthuset på Vasagatan 28, rakt över Vasagatan från Stockholms Centralstation. 7A kontorshotell och coworking erbjuder små kontorsrum, enskilda arbetsplatser och loungelösningar. För det större företaget som vill ha egen lokal med full service har de även större privata kontorsytor med möjlighet till egen ingång och anpassad planlösning. Deras representativa miljöer i kombination med konferenslokaler inbjuder till lyckade kundmöten. Med fokus på flexibilitet och personlig service strävar de efter att du ska trivas och växa. 7A är en väldigt populär aktör med sina iögonfallande kontorshotell på bra adresser. Här hyr företag som till exempel RFSL och Greenstep kontor idag. Hos 7A hittar du det bästa läget för kontor och konferens. 7A har en omfattande konferensverksamhet där de samarbetar med Svenska möten. Detta avspeglar sig i deras kontorshotell genom att i stort sett alla inhyser större mötes- och konferensrum som delvis hyrs ut externt, men som också såklart går att hyra som hyresgäst i kontorshotellet. Välkommen till 7A kontorshotell!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från 7A