Bli matchad

iOffice Olof Palmes Gata 11

Se alla lediga kontor på kontorshotellet iOffice Olof Palmes Gata 11.

Modern inredningCentralt läge

4100

Anläggningsstorlek

48

Mötesrum

Öppnades Sep. 2023

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på iOffice Olof Palmes Gata 11. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på iOffice Olof Palmes Gata 11 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på iOffice Olof Palmes Gata 11. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En plats i ett delat kontorsrum komplett med datorskärm, tangentbord och mus. Sa...

Om iOffice Olof Palmes Gata 11, City

Under sommaren 2023 öppnar iOffice kontorshotell upp sin åttonde anläggning på Olof Palmes gata 11. Med en central adress mitt emellan Hötorget och Sveavägen kommer iOffice öppna upp två våningsplan med en totalyta på 4100 kvm. iOffice anläggning på Olof Palmes Gata 11 ligger centralt men ändå på en lite lugnare gata. Anläggningen ligger 800 m från Centralstationen och enbart 50 m från närmaste tunnelbanestation som är Hötorget. Ett stenkast bort finner du både Kungshallen och Hötorgshallen där det finns det oändligt med restauranger och lunchställen att välja mellan. Under tiden anläggningen byggs våren 2023 finns möjlighet för företag att vara med i anpassningsprocessen och skräddarsy sin egen yta efter egna behov av teams-rum eller dylikt. Visningar sker under renoveringen men kombineras med visning på närliggande anläggning för att visa hur iOffice’s koncept ser ut. På iOffice erbjuds det förstklassig service och hotellinspirerad frukost varje dag. Det är ett kontorshotell med mysig hemkänsla och en familjär, kreativ atmosfär. Här är det nyrenoverade ytor med lugna färgval som är lite av iOffice signum. Här finns det gott om mötesrum i alla storlekar, allt från drop in telefonbås till stora konferensrum. Ett mycket prisvärt och fullutrustat kontorshotell som passar många olika typer företag. iOffice arrangerar ofta events och AW:s till alla medlemmar och skapar därmed en bra miljö för att nätverka med andra företag. Medlemmarna som sitter här är verksamma i många olika branscher vilket gör miljön på kontorshotellet mångfaldig och spännande.

Om iOffice

iOffice är en operatör som funnits länge på Stockholmsmarknaden, de har idag totalt åtta kontorshotell på Kungsgatan, Drottninggatan samt två anläggningar på Vasagatan mitt i centrala Stockholm. Dessutom öppnar de en ny på Olof Palmes gata 11 som kommer bli klar och öppna i juli 2023. På alla anläggningar finns möjlighet att hyra flexibla platser i delade ytor, egna kontorsrum eller virtuellt kontor för er som inte behöver en fysisk arbetsplats. Ni har tillgång till mötes- och konferensrum samt telefonrum om man behöver prata ostört. iOffice erbjuder ett personligt bemötande och en förstklassig service för att deras hyresgäster och besökare ska känna sig välkomna. De satsar mycket på hyresgästernas trivsel och varje dag dukas det upp frukost på alla anläggningar. De flesta företag som väljer iOffice är mellan 1 och 15 anställda och uppskattar läget, den goda servicen, den avskalade stämningen och de konkurrenskraftiga priserna.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från iOffice