Bli matchad

iOffice Vasagatan 10

Se alla lediga kontor på kontorshotellet iOffice Vasagatan 10.

Modern inredningDaglig frukost

3774

Anläggningsstorlek

30

Mötesrum

Öppnades Apr. 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på iOffice Vasagatan 10. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på iOffice Vasagatan 10 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på iOffice Vasagatan 10. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats med access till loungeytorna

Om iOffice Vasagatan 10, City

iOffice kontorshotell på Vasagatan ligger endast 100 meter från T-centralen och med restauranger, caféer, service och butiker precis utanför porten. Ett attraktivt företagsläge mitt i centrala Stockholm. Anläggningen är nyöppnad och erbjuder kontorslösningar i form av flexibla arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt kontor. Här finns flera mötes- och konferensrum, lounger och gemensamt kök. Här finns fina gemensamma ytor med modern inredning och härligt ljusinsläpp via mycket fönster. Bland medlemmarna råder stor gemenskap och med jämna mellanrum arrangeras det AW:s där ni kan nätverka och lära känna varandra.

Om iOffice

iOffice är en operatör som funnits länge på Stockholmsmarknaden, de har idag totalt åtta kontorshotell på Kungsgatan, Drottninggatan samt två anläggningar på Vasagatan mitt i centrala Stockholm. Dessutom öppnar de en ny på Olof Palmes gata 11 som kommer bli klar och öppna i juli 2023. På alla anläggningar finns möjlighet att hyra flexibla platser i delade ytor, egna kontorsrum eller virtuellt kontor för er som inte behöver en fysisk arbetsplats. Ni har tillgång till mötes- och konferensrum samt telefonrum om man behöver prata ostört. iOffice erbjuder ett personligt bemötande och en förstklassig service för att deras hyresgäster och besökare ska känna sig välkomna. De satsar mycket på hyresgästernas trivsel och varje dag dukas det upp frukost på alla anläggningar. De flesta företag som väljer iOffice är mellan 1 och 15 anställda och uppskattar läget, den goda servicen, den avskalade stämningen och de konkurrenskraftiga priserna.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från iOffice