Bli matchad

Brygghuset

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Brygghuset.

Historisk byggnadModern inredning

1000

Anläggningsstorlek

12

Mötesrum

Öppnades Sep. 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Brygghuset. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Brygghuset vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Brygghuset. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos Brygghuset

Om Brygghuset, Vasastan

Brygghuset kontorshotell vid Odenplan är en anläggning med en kreativ kontorsmiljö. Anläggningen är 1000 kvadratmeter stor och de har framhävt byggnadens industriella karaktär genom glaspartier, ljussättning, möblering och inredning. Här finns möjlighet att hyra kontorsrum för 2-12 personer samt arbetsplatser i öppet landskap. Som hyresgäst på Brygghuset har ni tillgång till flera mötesrum och telefonrum samt gemensamma ytor. Varje fredag serveras frukost och Brygghuset Deli på entréplan är öppet mån-tor 07.30-18, fredagar till 20.00 och erbjuder allt från en härlig långfrukost, lunch med kollegorna, AW efter arbetsdagen eller goda råvaror att köpa med dig hem. Det livfulla området kring Odenplan utvecklas ständigt här finns ett stort utbud av restauranger, service och nära till kommunikationer.

Om Brygghuset

Brygghuset kontorshotell är beläget i en historisk byggnad precis intill Odenplan. Byggnaden kallas även Hamburgerbryggeriet och har anor från sent 1800-tal då AB Stockholms Bryggerier bedrev full bryggeriverksamhet här innan de köptes upp av Pripps 1970. Idag är fastigheten K-märkt och har fram tills nu varit en unik event- och konferenslokal, tills man bestämde att bygga coworking i de översta planen i fastigheten. Brygghuset coworking är 1000 kvadratmeter och 5 meter hög i tak, placerat på de översta våningarna i huset. En riktigt häftig inredd anläggning som DAP arkitektbyrå har ritat och tagit fram, DAP är även kända för t.ex. Yasuragi och Space i Stockholm. Brygghuset vid Odenplan erbjuder stora eventlokaler, möteslokaler, coworking och en grym delibar. På Brygghuset framhäver man byggnadens forna glans med den industriella designen och de grandiosa fönsterna, samt blandar det med modern inredning från kvalitetsmärken. Brygghuset har snabbt blivit en favorit tack vare sin estetiska design. Här finns flexibla kontor anpassade för allt från enmansbolag till kontorslösningar för företag med behov av 20+ fasta arbetsplatser. De generösa loungerna och moderna köken får de flesta att trivas hos Brygghuset. Framåt är planen för Brygghuset coworking att implementera konstutställningar, matlagningskurser, vinprovning samt flera nya lokaler för privata fester och publika evenemang. Man vill även bygga ett mikrobryggeri och ett bageri. Här kommer verkligen allt finnas.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten