Bli matchad

7A Strandvägen, Strandvägen 7A

Se alla lediga kontor på kontorshotellet 7A Strandvägen, Strandvägen 7A.

Exklusiv adressHistorisk byggnad

2135

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på 7A Strandvägen, Strandvägen 7A. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på 7A Strandvägen, Strandvägen 7A vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på 7A Strandvägen, Strandvägen 7A. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Business Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Med detta medlemsskap får du access till loungeytorna hos 7A.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Fast plats på Strandvägen

Om 7A Strandvägen, Strandvägen 7A, Östermalm

Välkomna till 7As första kontorshotell som blev startskottet för de fantastiska anläggningar 7A sedermera har öppnat och driver. 7A på Strandvägen är dock inget undantag från deras övriga arsenal av vackra kontorshotell - utan snarare vad som har satt den standard 7A idag har på samtliga sina anläggningar. På Strandvägen 7A förvaltar 7A över 2135 kvadratmeter kontorshotell, coworking och konferens. Kontorshotellet är beläget i hjärtat av Östermalm och Strandvägen, i det påkostade kvarteret Klippan beståendes av Strandvägen 7A, 7B och 7C, vilka uppfördes 1907-1911 som ett exklusivt bostads- och affärshus. 7As kontorshotell på Strandvägen är beläget i en vacker jugendfastighet med bevarade originaldetaljer från sekelskiftet så som öppna spisar, balkonger och takstuckaturer. Här finns gott om exklusiva hörnrum som i princip alla är tidigare paradvåningar. Här finns också en vindsvåning som har renoverats om till kontor med exponerade takbjälkar och 8 meter högt i tak med utsikt över Nybroviken. På Strandvägen är man granne med trevliga restauranger såsom Hotel Diplomats restaurang och Strandvägen 1 t.ex. Välkomna till ett av Stockholms vackraste kontorshotell på en av stadens bästa adresser

Om 7A

Letar du efter ett snyggt kontor på någon av Stockholms bästa adresser? 7A är en otroligt populär kontorshotell aktör med kontorshotell på bland annat Strandvägen och i det häftiga Posthuset på Vasagatan. Oavsett vilket utav deras kontorshotell som passar just er bäst, så är vi övertygade om att ni kommer att trivas med 7A som hyresvärd. 7A kontorshotell må se olika ut men har samma höga servicegrad med dig som hyresgäst i fokus. 7As verksamhet startade på Strandvägen, nummer 7A, varifrån namnet kommer. Idag är 7A en av de största kontorshotell aktörerna i Stockholm där de förvaltar mer än 23500 kvadratmeter coworking och kontorshotell på flera centrala adresser - den kanske mest kända idag är Posthuset på Vasagatan 28, rakt över Vasagatan från Stockholms Centralstation. 7A kontorshotell och coworking erbjuder små kontorsrum, enskilda arbetsplatser och loungelösningar. För det större företaget som vill ha egen lokal med full service har de även större privata kontorsytor med möjlighet till egen ingång och anpassad planlösning. Deras representativa miljöer i kombination med konferenslokaler inbjuder till lyckade kundmöten. Med fokus på flexibilitet och personlig service strävar de efter att du ska trivas och växa. 7A är en väldigt populär aktör med sina iögonfallande kontorshotell på bra adresser. Här hyr företag som till exempel RFSL och Greenstep kontor idag. Hos 7A hittar du det bästa läget för kontor och konferens. 7A har en omfattande konferensverksamhet där de samarbetar med Svenska möten. Detta avspeglar sig i deras kontorshotell genom att i stort sett alla inhyser större mötes- och konferensrum som delvis hyrs ut externt, men som också såklart går att hyra som hyresgäst i kontorshotellet. Välkommen till 7A kontorshotell!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från 7A