Bli matchad

THE WORKS Slakthusområdet

Se alla lediga kontor på kontorshotellet THE WORKS Slakthusområdet.

Gratis mötesrumNära kommunikationer

1800

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på THE WORKS Slakthusområdet. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på THE WORKS Slakthusområdet vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på THE WORKS Slakthusområdet. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos The Works Slakthusområdet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos The Works i Slakthusområdet.

Om THE WORKS Slakthusområdet, Söderort

The Works kontorshotell i det växande Slakthusområdet i närheten av Globen är en 2500 kvadratmeter stor anläggning som är helt nyöppnad. Här finns möjlighet att hyra kontorsrum med tillgång till mötesrum och gemensamma ytor. Det finns också möjlighet att hyra en hel yta för större företag. Slakthusområdet är en växande del av södra Stockholm som erbjuder restauranger och bra kommunikationer. Gångavstånd till Globen Shopping med butiker och service.

Om The Works

The Works är en snabbväxande kontorshotellsoperatör som har anläggningar på populära adresser i områden kring Medborgarplatsen, Arenastaden, Frihamnen samt Sundbyberg. The Works har ett unikt koncept som går ut på att aktivera fastigheter som annars skulle stå tomma i väntan på att rivas av fastighetsägaren. I samarbete med fastighetsägaren skapar The Works kontor för små- och medelstora företag att hyra. Genom att bygga attraktiva och kostnadseffektiva coworkingkontor så sparar The Works och deras hyresgäster på miljön genom ett effektivare resursutnyttjande samtidigt som hyresgästerna får kontor att trivas och växa i. De erbjuder erbjuda små- och medelstora företag kontor i en spännande och värdeskapande miljö, och deras mål är att ge företagen möjlighet att ta del av ett starkt community och ett stort nätverk i varierande branscher. Som namnet antyder så ingår allt på The Works, så som generösa allmänna ytor, fria mötes- och konferensrum, samt inga depositioner. Detta samtidigt som ambitionen är att erbjuda de lägsta kontorshyrorna på marknaden. Är ni ett större team finns det möjlighet att skräddarsy ett eget kontor på många av The Works adresser. Då får ni full service som vanligt men en egen entré och ett kontor som är skapat efter era behov.

Recensioner

Vi hade letat kontor i Slakthusområdet länge då The Works öppnade. Vi är glada över att ha hittat ett trevligt kontor i ett område som bubblar av liv.

Krupenin Peter

Krupenin Peter,

Grundare & Producent HOBAB

När vi började söka nya lokaler kändes Slakthusområdet som ett givet val, baserat på den växande musiketableringen inom området. Hos The Works hoppas vi kunna växa tillsammans med stadsdelen.

Christel Johansson

Christel Johansson,

Office Manager / Executive Assistant, STACCS

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från The Works