Få hjälp

The Works Slakthusområdet

Gratis mötesrumNära kommunikationer

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Cafeteria

Vilorum

Drop-in-rum

Kontorslösningar

Om The Works Slakthusområdet, Globen

The Works kontorshotell i det växande Slakthusområdet i närheten av Globen är en 2500 kvadratmeter stor anläggning som är helt nyöppnad. Här finns möjlighet att hyra kontorsrum med tillgång till mötesrum och gemensamma ytor. Det finns också möjlighet att hyra en hel yta för större företag. Slakthusområdet är en växande del av södra Stockholm som erbjuder restauranger och bra kommunikationer. Gångavstånd till Globen Shopping med butiker och service.

Om The Works

The Works har anläggningar på populära adresser i områden kring Medborgarplatsen, Arenastaden, Frihamnen samt Sundbyberg. De erbjuder erbjuda små- och medelstora företag kontor i en spännande och värdeskapande miljö, och deras mål är att ge företagen möjlighet att ta del av ett starkt community och ett stort nätverk i varierande branscher.

Medlemskap

Fast plats

En fast plats hos The Works Slakthusområdet.

Hyra:
3500kr
Tillgång:
1 månad

Flexplats

En flexplats hos The Works i Slakthusområdet.

Hyra:
2500kr
Tillgång:
1 månad

Recensioner

Vi hade letat kontor i Slakthusområdet länge då The Works öppnade. Vi är glada över att ha hittat ett trevligt kontor i ett område som bubblar av liv.

Krupenin Peter

Krupenin Peter,

Grundare & Producent HOBAB

När vi började söka nya lokaler kändes Slakthusområdet som ett givet val, baserat på den växande musiketableringen inom området. Hos The Works hoppas vi kunna växa tillsammans med stadsdelen.

Christel Johansson

Christel Johansson,

Office Manager / Executive Assistant, STACCS

Området

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från The Works