Bli matchad

Fabriken Rökerigatan 20

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Fabriken Rökerigatan 20.

Historisk byggnadPodd- och inspelningsstudio

1000

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Jan. 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Fabriken Rökerigatan 20. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Fabriken Rökerigatan 20 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Fabriken Rökerigatan 20. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast medlemskap

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Access till Fabriken 24/7, eget skrivbord, fria mötesrum, företagsnamn på dörren...

Flex medlemskap

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access till Fabriken 24/7, arbetsplats i lounge eller vid ledigt skrivbord, fria...

Om Fabriken Rökerigatan 20, Söderort

Kontorshotell vid Globen - Fabriken på Rökerigatan 20 Fabrikens nyöppnade kontorshotell i Slakthusomårdet. Den här historiska byggnaden ritades 1960 av den danske arkitekten Elmer Husman. Den ägdes av Stockholms äggaktiebolag och användes för lagerhållning av ägg. Fabriken har nu omvandlat anläggningen till 1000 m2 renodlad kontorsyta där det erbjuds fullservice med bemannad reception, mötesrum, loungeytor, fria utskrifter och kaffe. Det finns lastkaj, privata entréer och naturligtvis ingår allt i priset. Här kan du hyra alltifrån en flexplats till privata kontor. Lokalen ligger 250 meter från Globens tunnelbana och ett stenkast från Tele2 Arena. Välkommen till Fabrikens kontorshotell vid Globen!

Om Fabriken

Fabriken - Hammarby Sjöstads största kontorshotellsaktör Fabriken öppnade upp portarna i början av 2019 med superfräscha kontorshotell i Hammarby Sjöstad. På två adresser, alldeles i närheten av varandra, har historiska fabrikslokaler genomgått omfattande renoveringar till miljöer som nu skapar förutsättningar för kreativa möten och kontorsytor i regi av Fabrikens kontorshotell. Som en del i konceptet FAB Office erbjuds hyresgäster tillgång till konferenslokaler och mötesrum. Här arrangeras även nätverksträffar och AW med likasinnade entreprenörer samt att Fabriken erbjuder receptionstjänst, budservice och moderna ytor för representation. Allt med fokus på den familjära känslan.

Recensioner

Lokalerna är kreativa och inspirerande och det personliga engagemanget från Fabriken är en match för oss. Att ha ett "eget" kontor och samtidigt arbeta nära andra företag skapar den perfekta balansen mellan arbetsro och gynnsamt nätverkande.

My Karlsson

My Karlsson,

Försäljningschef Stenbolaget

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Fabriken