Få hjälp

Fabriken Rökerigatan 20

Historisk byggnadPodd- och inspelningsstudio

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Terass/innergård

Inspelningsstudio

Cykelparkering

Konferensrum

Drop-in-rum

Kontorslösningar

Om Fabriken Rökerigatan 20, Globen

Kontorshotell vid Globen - Fabriken på Rökerigatan 20 Fabrikens nyöppnade kontorshotell i Slakthusomårdet. Den här historiska byggnaden ritades 1960 av den danske arkitekten Elmer Husman. Den ägdes av Stockholms äggaktiebolag och användes för lagerhållning av ägg. Fabriken har nu omvandlat anläggningen till 1000 m2 renodlad kontorsyta där det erbjuds fullservice med bemannad reception, mötesrum, loungeytor, fria utskrifter och kaffe. Det finns lastkaj, privata entréer och naturligtvis ingår allt i priset. Här kan du hyra alltifrån en flexplats till privata kontor. Lokalen ligger 250 meter från Globens tunnelbana och ett stenkast från Tele2 Arena. Välkommen till Fabrikens kontorshotell vid Globen!

Om Fabriken

Fabriken - Hammarby Sjöstads största kontorshotellsaktör Fabriken öppnade upp portarna i början av 2019 med superfräscha kontorshotell i Hammarby Sjöstad. På två adresser, alldeles i närheten av varandra, har historiska fabrikslokaler genomgått omfattande renoveringar till miljöer som nu skapar förutsättningar för kreativa möten och kontorsytor i regi av Fabrikens kontorshotell. Som en del i konceptet FAB Office erbjuds hyresgäster tillgång till konferenslokaler och mötesrum. Här arrangeras även nätverksträffar och AW med likasinnade entreprenörer samt att Fabriken erbjuder receptionstjänst, budservice och moderna ytor för representation. Allt med fokus på den familjära känslan.

Medlemskap

Fast plats

Fast plats hos Fabriken

Hyra:
4800kr
Tillgång:
1 månad

Flex Plats

Hyra:
2600kr
Tillgång:
1 månad

Dagspass

Hyra:
500kr
Tillgång:
1 dag

Recensioner

Lokalerna är kreativa och inspirerande och det personliga engagemanget från Fabriken är en match för oss. Att ha ett "eget" kontor och samtidigt arbeta nära andra företag skapar den perfekta balansen mellan arbetsro och gynnsamt nätverkande.

My Karlsson

My Karlsson,

Försäljningschef Stenbolaget

Området

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Fabriken