Bli matchad

THE WORKS Arenastaden

Se alla lediga kontor på kontorshotellet THE WORKS Arenastaden.

Modern inredningTerass

4000

Anläggningsstorlek

7

Mötesrum

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på THE WORKS Arenastaden. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på THE WORKS Arenastaden vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på THE WORKS Arenastaden. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos The Works Arenastaden

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos The Works Arenastaden

Om THE WORKS Arenastaden, Solna

The Works kontorshotell i Solna ligger i den växande Arenastaden. Här erbjuds ni kontorslösningar i ljusa lokaler, med möjlighet att anpassa kontoret efter eget tycke och smak. Arenastaden ligger ett stenkast från Mall of Scandinavia som har ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. Det finns gått om kommunikationer i området. Både tvärbanan och pendeltåget ligger i närheten och närmsta tunnelbana ligger ett par busshållplatser bort. Man kan också parkera gratis i fyra timmar i Mall of Scandinavias parkeringshus.

Om The Works

The Works är en snabbväxande kontorshotellsoperatör som har anläggningar på populära adresser i områden kring Medborgarplatsen, Arenastaden, Frihamnen samt Sundbyberg. The Works har ett unikt koncept som går ut på att aktivera fastigheter som annars skulle stå tomma i väntan på att rivas av fastighetsägaren. I samarbete med fastighetsägaren skapar The Works kontor för små- och medelstora företag att hyra. Genom att bygga attraktiva och kostnadseffektiva coworkingkontor så sparar The Works och deras hyresgäster på miljön genom ett effektivare resursutnyttjande samtidigt som hyresgästerna får kontor att trivas och växa i. De erbjuder erbjuda små- och medelstora företag kontor i en spännande och värdeskapande miljö, och deras mål är att ge företagen möjlighet att ta del av ett starkt community och ett stort nätverk i varierande branscher. Som namnet antyder så ingår allt på The Works, så som generösa allmänna ytor, fria mötes- och konferensrum, samt inga depositioner. Detta samtidigt som ambitionen är att erbjuda de lägsta kontorshyrorna på marknaden. Är ni ett större team finns det möjlighet att skräddarsy ett eget kontor på många av The Works adresser. Då får ni full service som vanligt men en egen entré och ett kontor som är skapat efter era behov.

Recensioner

Vi har följt med The Works en tid, också på andra kontor, men vi gillar verkligen Arenastaden. Kombinationen av pris, flexibilitet och stämning göra det till ett superbra kontor.

Rikard Westerlund

Rikard Westerlund,

VD, Hello Lilly

Vår verksamhet kräver flexibilitet. Vi växer kraftigt och har verksamhet på flera ställen runt om i Stockholm. The Works har hela tiden varit flexibla och underlättat för oss i vår tillväxtresa

Nessim Khalaf

Nessim Khalaf,

Anställd, Karriärkonsulten

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från The Works