Bli matchad

Quick Office Danderyd

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quick Office Danderyd.

Ljusa lokalerInnergård

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Terass/innergård

Cykelparkering

Konferensrum

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Om Quick Office Danderyd, Danderyd

Quick Office kontorshotell i Mörby centrum, Danderyd är nyrenoverat och erbjuder ljusa kontorsytor på tre plan. Det är enkelt att ta sig hit både med bil och kommunalt. Det finns parkeringsplatser i byggnaden, och med tunnelbana tar det 12 minuter till Centrala Stockholm. Läget är perfekt för företagare i Täby, Danderyd, Djursholm och Lidingö som inte vill åka in till stan men ändå ha nära till ett bra serviceutbud av restauranger, butiker och kommunikationer. Här kan ni hyra egna kontorsrum eller flexibla platser på coworking flex-ytorna. Som hyresgäst har du även access till mötesrum med plats för upp till 70 personer, samt flex-platser i deras coworking ytor! I anslutning till mötesrummen finns en fin businesslounge för paus, mingel och teamarbeten – perfekt för till exempel utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off.

Storlek på anläggningen1 826 m²
Kontor från kr/person/månad
Vilka kontor finns tillgängliga på anläggningen?Just nu finns det inte några lediga kontor på anläggningen?

Om Quick Office

Quick Office har kontorshotell över hela Stockholmsområdet samt i Malmö och erbjuder effektiva och moderna kontorslösningar för både små och stora företag. Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. På Quick Office har de en kontorsvärd som bemannar kontoret som ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen, och ger dig och dina besökare ett personligt och professionellt mottagande.

Recensioner

Jag har haft många arbetsplatser och inget slår Quick Office. Toppenfrächa lokaler, eminent service av receptionisterna, frukostbuffè och låsbart cykelförråd vilket jag värdesätter mycket.

Karin Caesar

Karin Caesar,

FO/ Administratör, AudioNova

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quick Office