Bli matchad

Quick Office Danderyd

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quick Office Danderyd.

Ljusa lokalerInnergård

1826

Anläggningsstorlek

7

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Quick Office Danderyd. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Quick Office Danderyd vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Quick Office Danderyd. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos Quick Office Svärdvägen

Om Quick Office Danderyd, Danderyd

Quick Office kontorshotell i Mörby centrum, Danderyd är nyrenoverat och erbjuder ljusa kontorsytor på tre plan. Det är enkelt att ta sig hit både med bil och kommunalt. Det finns parkeringsplatser i byggnaden, och med tunnelbana tar det 12 minuter till Centrala Stockholm. Läget är perfekt för företagare i Täby, Danderyd, Djursholm och Lidingö som inte vill åka in till stan men ändå ha nära till ett bra serviceutbud av restauranger, butiker och kommunikationer. Här kan ni hyra egna kontorsrum eller flexibla platser på coworking flex-ytorna. Som hyresgäst har du även access till mötesrum med plats för upp till 70 personer, samt flex-platser i deras coworking ytor! I anslutning till mötesrummen finns en fin businesslounge för paus, mingel och teamarbeten – perfekt för till exempel utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off.

Om Quick Office

Quick Office har kontorshotell över hela Stockholmsområdet samt i Malmö och erbjuder effektiva och moderna kontorslösningar för både små och stora företag. Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. På Quick Office har de en kontorsvärd som bemannar kontoret som ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen, och ger dig och dina besökare ett personligt och professionellt mottagande.

Recensioner

Jag har haft många arbetsplatser och inget slår Quick Office. Toppenfrächa lokaler, eminent service av receptionisterna, frukostbuffè och låsbart cykelförråd vilket jag värdesätter mycket.

Karin Caesar

Karin Caesar,

FO/ Administratör, AudioNova

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten