Bli matchad

4 lediga kontor att hyra i Danderyd, Stockholm

Jämför priser och boka visningar på alla lediga kontor i Danderyd, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. yta.se är Sveriges största marknadsplats för flexibla kontor som samlar hela utbudet av fullt driftade och skalbara kontor på coworking och kontorshotell. I Danderyd kostar det från 4,000kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

I Danderyd finns det 2 olika hyresvärdar som erbjuder fullt driftade kontor med flexibla avtalsvillkor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag ser fördelarna med att låta en professionell aktör ta hand om kontoret istället för att själva sköta driften och dessutom behöva binda sig i 3-5 år på ett traditionellt kontor. Kontorshotell fungerar som så att stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera privata kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning, ta kontakt med våra erfarna kontorsexperter så hjälper vi er sy ihop ett skräddarsytt kontor med kontorsutbud som ni inte annars hittar på marknaden.

Quick Office Danderyd

Quick Office - logo

Svärdvägen 21, Danderyd, Danderyd

Ljusa lokaler
Innergård

4 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Danderyd - Quick Office Danderyd

4 lediga kontor just nu

kontorshotell i Danderyd - Quick Office Danderydkontorshotell i Danderyd - Quick Office Danderyd

Kontor från 4 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 775 kr/person/mån

Quick Office kontorshotell i Mörby centrum, Danderyd erbjuder ljusa kontorsytor på tre plan. Här finns möjlighet att hyra egna kontorsrum eller flexibla platser i coworkingyta. Tillgång till mötesrum med plats för upp till 70 personer.

Premium

Sanna Office Hub, Vendevägen 89

Sanna Office Hub - logo

Vendevägen 89, Danderyd, Danderyd

Podd- och inspelningsstudio
Gym
Betald placering
kontorshotell i Danderyd - Sanna Office Hub, Vendevägen 89
kontorshotell i Danderyd - Sanna Office Hub, Vendevägen 89kontorshotell i Danderyd - Sanna Office Hub, Vendevägen 89

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Öppna arbetsplatser från 2 500 kr/person/mån

Sanna Office Hub kontorshotell i Danderyd erbjuder mobila kontorsplatser, fast kontorsplats i öppet landskap och eget kontorsrum. Tillgång till mötesrum, tysta rum för till exempel telefonsamtal eller podcastinspelning samt inspelningsstudio för film.

Premium

Resultat 1-2 (utav 2)

Snabbfakta om kontor i Danderyd, Stockholm

Antal kontorshotell i Danderyd2
Antal operatörer i Danderyd2
Antal lediga kontor i Danderyd4
Antal kvadratmeter kontorshotell i Danderyd3 626
Billigaste priset4,000kr/person/månad
Högsta priset4,000kr/person/månad
Populärt alternativQuick Office Danderyd
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar