Bli matchad

Kontoret Globen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Kontoret Globen.

PanoramautsiktFamiljärt

1100

Anläggningsstorlek

6

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Dusch

Lagerplats

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Kontoret Globen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Kontoret Globen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Kontoret Globen. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

Om Kontoret Globen, Globen

Upplev coworking i sitt esse på Kontoret Globen - din framtidens arbetsplats! På 12e våningen av Arenavägen 41, intill Globen och Globen Shopping, hittar ni Kontoret Globen - en coworking-anläggning med enastående milsvid utsikt över Stockholm. Från 50 meters höjd kan du njuta av en spektakulär panoramavy som sträcker sig över flera mil. Här på Kontoret Globen kombinerar de arbete med konst, och du får möjligheten att ta del av deras regelbundna konstutställningar med verk som byts ut kvartalsvis. Vernissagen är en extra bonus där ni och era kunder kan njuta av konsten tillsammans. För att skapa en gemenskap och möjliggöra positivt nätverkande, ordnar de även höst-, jul- och vårfester. De tror på att bygga relationer och främja samarbeten, och därför anordnar de också gemensamma frukostar samt AW- och mingelevenemang. När det gäller bekvämlighet och tillgänglighet har coworking spacet Kontoret Globen mycket att erbjuda. Ni hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer i anslutning till Globen Shopping. För träningsentusiaster finns flera träningscenter, inklusive SATS, precis intill Kontoret. Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du väljer att ta bilen, tunnelbanan, tvärbanan, bussen eller cykeln. Globen Shopping erbjuder två timmars fri parkering, och det finns även parkeringsplatser tillgängliga både i Globen Shopping och i Stockholms Stads garage. Ni kan enkelt nå Globen Shopping garage via hiss direkt från Kontoret Globen. Tunnelbanan och tvärbanan ligger nära coworking spacet, och ni kan snabbt nå T-centralen och city på bara 11 minuter. För dem som föredrar cykling tar det cirka 10 minuter att nå Södermalm. På Kontorets coworking space erbjuder de olika flexibla kontorslösningar för att passa era behov. Med ett eget kontor får ni tillgång till eran eget privata rum med dygnet runt-åtkomst året runt. Hyran inkluderar bemannad reception, växelservice, telefonsvarstjänst, fria mötes- och konferensrum, internet via kabel och WiFi, städning, telefonabonnemang, utskrifter och kopiering, bud- och posthantering, kaffe, te, frukt, inpasseringssystem, del i gemensamma utrymmen och skyltning med mera. Dessutom får ni och era kunder möjlighet att delta i deras evenemang, inklusive vernissager och andra spännande tillställningar. För dem som vill dela kontor med andra företag eller ha en mobil arbetsplats finns också flexibla alternativ tillgängliga. Välkommen till Kontoret Globen, där coworking möter enastående utsikt och möjligheter till nätverkande och inspiration. Kontakta oss idag för att upptäcka alla fördelar med att bli en del av ett dynamiskt coworking community.

Om Kontoret™

Välkommen till Kontoret - ett av Stockholms mest eftertraktade kontorshotell! På Kontoret erbjuder de privata kontorsrum som passar både stora och små företag. De förstår att behovet av ett eget kontor aldrig har varit tydligare, och de är här för att hjälpa er att hitta det rum som bäst passar era behov. Hos Kontoret coworking finns även möjligheten att byta rum internt i takt med att ert företag växer och förändras. De prioriterar interna flyttar och strävar alltid efter att skapa en dynamisk miljö för deras hyresgäster. På Kontoret erbjuds inte bara ett eget kontor, de erbjuder en helhetslösning. Deras kontorsrum kommer med full service, inklusive tillgång till mötes- och konferensrum. De vet att mötesplatser är viktiga för affärsframgång, och ser till att ni har allt ni behöver för att hålla produktiva och framgångsrika möten. Kontorshotellet Kontoret finns på fyra strategiska platser i Stockholm. Ett centralt läge mitt i stan, bara ett stenkast från Stureplan. De andra tre kontorshotellen finns strax utanför Stockholms vägtullar - ett vid Globen på södra sidan, ett vid Alviks Strand västerut, och ett mitt i Solna Centrum norr om stan. Oavsett var ni befinner er i Stockholm är deras coworking-anläggningar lättillgängliga med både kommunala kommunikationer och bil eller cykel. Sedan öppning 1996 har de hjälpt många företag och flera av dem har varit med dem ända sedan starten. Detta är något som de är glada och stolta över. Hos Kontoret hittar ni idag en härlig mix av företag i olika storlekar och branscher. Tillsammans bildar de Kontoret - en plats där företag kan trivas, mötas och utvecklas.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Kontoret™