Bli matchad

FirstOffice Hemvärnsgatan 9

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Hemvärnsgatan 9.

Inne- och utomhusgymGratis mötesrum

435

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Hemvärnsgatan 9. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Hemvärnsgatan 9 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Hemvärnsgatan 9, Solna

Kontorshotell Solna Gate - FirstOffice Hemvärnsgatan 9 Det här kontorshotellet är modernt och fyllt med många bekvämligheter. Här finns både inomhus- och utomhusgym, omklädningsrum, pool och flera restauranger. Det finns totalt 15 kontor som är anpassade för en till sex personer, motsvarande 9 till 41 kvm. Det är stora ytor i anläggning med mycket bra ljusinsläpp. Inom gångavstånd finns mycket goda kommunikationer och parkeringsplats finns både i garage och gatuparkering som tillhör fastigheten. Välkommen till FirstOffice i Solna Gate!

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Bara i Stockholm har de hela 10 anläggningar! Som hyresgäst har du tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar. Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Deras möblemang bygger på skandinavisk design tillsammans med smarta och hållbara materialval.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice