Bli matchad

FirstOffice Arenavägen 33

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Arenavägen 33.

Modern inredningGratis mötesrum

1367

Anläggningsstorlek

9

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Arenavägen 33. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Arenavägen 33 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FirstOffice Arenavägen 33. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats vid Globen, här finns ett dedikerat rum med flexplatser.

Om FirstOffice Arenavägen 33, Söderort

Kontorshotell vid Globen - FirstOffice på Arenavägen 33 FirstOffice Globen är ett kontorshotell centralt beläget mitt i Globenområdet i södra Stockholm. Här finns det totalt 30 kontor från 10 till 38 kvm, storlekar anpassade för två till åtta personer. Globen är ett populärt område att husera som företag och ett av Stockholms mest välkända landmärken. Här sitter många häftiga företag och området är under stor uppsving. Goda kommunikationer i form av tvärbana och tunnelbana. Globen är även en knutpunkt för bussar söderut. Välkommen till FirstOffice Globen!

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice